Agenda activitats Capçalera

Ruta de navegació

Agenda

Detalle actividad

AB98_En línia_Utilitzacions bàsiques en pastisseria. Equips i maquinària d'establiments de pastisseria

Identificar estris, eines i elements que conformen els equips i la maquinària dels establiments de pastisseria, i descriure: Funcions, normes d'utilització, resultats quantitatius i qualitatius obtinguts, riscos associats a la manipulació, neteja i manteniment d'ús necessari.

Aquesta acció formativa està dirigida a qualsevol persona que estigui interessada laboralment en aquesta temàtica o que el seu perfil professional ho requereixi.

Una vegada feta la inscripció, ens posarem en contacte amb tu per confirmar-la, i verificar que no existeix incompatibilitat perquè puguis connectar-te a les sessions, i que el correu indicat és el correcte per tal que rebis l'enllaç i les teves claus d'accés a la formació.

Per tal de poder realitzar correctament la formació, és necessari disposar de connexió a Internet i accedir des d'un dispositiu mitjançant un navegador web (preferiblement l'última versió de Google Chrome o Mozilla Firefox). A més, es requereix tenir altaveus o auriculars i micròfon.

Contingut del programa:

TEMARI

1. Ús i maneig de la màniga pastissera.
2. Ús i maneig del cornet o cartutx.
3. Ús, estirat i maneig amb corró.
4. Ús i maneig d'eines i utillatge específic.

Durada: 15 hores

L'alumne/a tindrà accés a la plataforma en línia per a realitzar la formació 24 hores al dia des de les 0 hores del dia 03/07/2025 fins a les 24 hores del dia 22/07/2025.

Calendari Previst

Edició 1

Modalitat: Online
Idioma: Català
al: Del 03/07/25 al 22/07/25

Informació addicional

Aquesta activitat serà impartida per l'empresa AURT consultoria i formació SL
Contacte: dara.ljubojevic@barcelonactiva.cat

Modalitat: Online
Durada: 15 hores
Idioma: Català
al: Del 03/07/25 al 22/07/25
Tema: Formació sectorial i tècnico-professional

Formació impartida per

AURT consultoria i formació SL