Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Activitats de reclutament i networking

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

Vols treballar d'Auxiliar d'Aparcaments a B:SM?

Monosessió presencial | Conductor: Barcelona Activa i B:SM

En aquesta sessió tindràs l'oportunitat de conèixer l'equip de B:SM i el procés de selecció que està portant a terme per ampliar el seu equip d'AUXILIARS d'APARCAMENTS. Entre d'altres requeriments, és imprescindible que siguis CONDUCTOR HABITUAL DE MOTO (125 cc) i conèixer Barcelona. Cal tenir Carnet A1 de moto o carnet B amb més de tres anys d'antiguitat i experiència en conducció de moto; així com disponibilitat de dilluns a diumenge i CATALÀ i CASTELLÀ parlats correctament. COM QUE LES PLACES SÓN LIMITADES, ÚNICAMENT ES PRE-SELECCIONARAN AQUELLS CV QUE MÉS S'AJUSTIN AL PERFIL SOL·LICITAT.

 

Vols treballar d'Assistent/a Cuidador/a d'animals o Educador/a al Zoo?

Monosessió presencial | Conductor: B:SM i BARCELONA ACTIVA

En aquesta sessió, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa BSM i el procés de selecció que està portant a terme per ampliar el seu equip del Zoo. Els perfils que cerquen són: Assistent/a Cuidador/a d'animals i Educador/a. Es demanen estudis relacionats amb els animals (CFGM, CFGS o Auxiliar Tècnic/a en Veterinària o Granja-escola) per els/les cuidadors/es. Pel perfil Educador/a és demana Anglès a nivell conversa, carnet de monitor/a de lleure, i experiència en aquest àmbit. Si vols ser candidat/a per ocupar un lloc de treball al ZOO, pre-inscriu-te a aquesta sessió i adjunta el teu CV. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, tindràs la possibilitat de participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA abans de l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa. COM QUE LES PLACES SÓN LIMITADES, ÚNICAMENT ES PRE-SELECCIONARAN AQUELLS CV QUE MÉS S'AJUSTIN AL PERFIL SOL·LICITAT.

 

Vols treballar d'Operari/ària de Logística a DECATHLON Prat?

Monosessió presencial | Conductor: Barcelona Activa i Decathlon

En aquesta sessió, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa DECATHLON i el procés de selecció que està duent a terme per ampliar el seu equip d'Operaris/àries de la Plataforma Logística Decathlon EL PRAT. És imprescindible SER ESPORTISTA HABITUAL, tenir CONEIXEMENTS DE GMAIL, DRIVE, OFFICE, i disponibilitat de DILLUNS a DIUMENGE. És preferible tenir vehicle propi per arribar al centre de treball. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de l'oferta. Si t'interessa aquesta oferta i tens el perfil sol·licitat, pre-inscriu-te en aquesta sessió i adjunta el teu Currículum. JA QUE QUE LES PLACES SÓN LIMITADES, ÚNICAMENT ES PRE-SELECCIONARAN AQUELLS CV QUE MÉS S'AJUSTIN AL PERFIL SOL·LICITAT. A més, et recomanem l'assistència a la SESSIÓ PREPARATÒRIA que es farà abans de l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

Inscriu-te
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Calendari d'Activitats

Anterior Maig de 2019 Següent

dl
dm
dc
dj
dv
ds
dg
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
24
25
26
27
28
30
31
 
 
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Barcelona Treball als districtes

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE