Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Activitats de reclutament i networking

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

Connecta't i fes un cafè virtual amb Óscar Cabo, Recruitment Manager de BRICO DÉPOT, i fes networking!

Monosessió presencial | Conducció: Rosaura Alastruey

Tot i que sembla que el món de la selecció s'ha "parat" en aquests dies, encara hi ha professionals de la selecció que t'estan buscant. Vols tenir l'oportunitat de parlar amb elles en directe i veure quines ofertes de feina estan gestionant? CERQUEN PERSONES PER A TOTES LES SEVES BOTIGUES per l'Àrea de vendes, caixes, preparació de comandes i reposició de productes. CONNECTA'T i... fem una trobada VIRTUAL amb Óscar Cabo, Recruitment Manager de BRICO DÉPOT !

 

Vols treballar de Gerocultor/a - Auxiliar d'Atenció a la Dependència amb VIMA ? (Espai Virtual)

Monosessió presencial | Conducció: Barcelona Activa i VIMA

En aquesta sessió VIRTUAL, tindràs l'oportunitat de conèixer a VIMA i el procés de selecció que està duent a terme per ampliar el seu equip de GEROCULTORS/ORES - AUXILIARS D'ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA. Es requereixen estudis d'Atenció a la dependència, CFGM en Auxiliar d'Infermeria o Sanitària o CFGS en Integració Social o similars. Valorable l'ús informàtic de gestió de registres sanitaris, català i un any d'experiència. Carnet de conduir depenent del lloc de treball. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de l'oferta. Si vols ser candidat/a per VIMA, inscriu-te a l'OFERTA i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, si resultes preseleccionat/ada, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA també VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

 

Vols treballar de Tècnic/a de Manteniment amb ELECNOR? (Espai Virtual)

Monosessió presencial | Conducció: Barcelona Activa i ELECNOR

En aquesta sessió VIRTUAL tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa ELECNOR i el procés de selecció que està portant a terme per ampliar el seu equip de TÈCNICS i TÈCNIQUES INSTRUMENTISTES, SOLDADORS/ORES, MECÀNICS/IQUES, ELECTROMECÀNICS/IQUES i FRIGORISTES. Entre d'altres requeriments, es demana FP en Electricitat i/o Electrònica o Mecànica, o formacions similars, coneixements d'ofimàtica, així com un mínim de 2 -3 anys d'experiència i carnet de conduir. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de l'oferta. Si vols ser candidat/a per ELECNOR, inscriu-te a l'OFERTA i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, si resultes preseleccionat/ada, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA també VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

 
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Calendari d'Activitats

Anterior Juliol de 2020 Següent

dl
dm
dc
dj
dv
ds
dg
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Barcelona Treball als districtes

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE