Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Activitats de reclutament i networking

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

Visita Virtual amb AIGÜES DE BARCELONA: Coneix més d'aquesta empresa!

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Aigües de Barcelona

Vols conèixer l'empresa AIGÜES DE BARCELONA? La seva DIRECTORA DE PERSONES I ORGANITZACIÓ, REBECA MARÍN SÁNCHEZ, et convida a fer un RECORREGUT VIRTUAL per les seves instal·lacions, on podràs conèixer com s'organitzen i els diferents perfils professionals que hi treballen, veient com desenvolupen les seves tasques. Participa en aquesta trobada virtual !

 

Vols treballar en Atenció al Client? Coneix empreses que cerquen professionals com tu!

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa amb Les Muns, Eulen i Maisons du Monde

En aquesta sessió VIRTUAL tindràs l'oportunitat de conèixer les empreses LES MUNS, EULEN I MAISONS DU MONDE i el procés de selecció que està portant a terme per ampliar els seus equips de PROFESSIONALS EN ATENCIÓ AL CLIENT. Si vols ser candidat/a, pre-inscriu-te en aquesta sessió FENT CLIC A SOBRE DE L'OFERTA QUE T'INTERESSI i ADJUNTA EL TEU CV. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb els perfils sol·licitats. A més, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA també VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva entrevista amb l'empresa.

 

VOLS TREBALLAR AL SECTOR D'ATENCIÓ A LES PERSONES? Coneix Empreses que cerquen professionals com tu! (Espai Virtual)

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa amb SANTA OLGA, ORPEA i SUARA

En aquesta sessió virtual, tindràs l'oportunitat de conèixer les empreses SANTA OLGA, ORPEA I SUARA i el procés de selecció que estan duent a terme per ampliar els seus equips. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de cadascuna de les ofertes que presenten aquestes empreses. Si vols ser candidat/a, pre-inscriu-te a l'OFERTA que més t'interessi i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

 

Vols treballar al SECTOR DE LA RESTAURACIÓ? Coneix empreses que busquen professionals com tu!

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Grupo Sagardi, Soloh i Melià Hotels

En aquesta sessió virtual, tindràs l'oportunitat de conèixer les empreses GRUPO SAGARDI, SOLOH i MELIÀ HOTELS i el procés de selecció que estan duent a terme per ampliar els seus equips. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de cadascuna de les ofertes que presenten aquestes empreses. Si vols ser candidat/a, pre-inscriu-te a l'OFERTA que més t'interessi i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

 

Vols treballar de Tècnic/a d'Instal·lacions i Manteniment a ELECNOR? (Saló de l'Ocupació 2021)

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i ELECNOR

En aquesta sessió PRESENCIAL, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa ELECNOR i el procés de selecció que està portant a terme per cobrir les següents vacants: INSPECTOR/A DE GAS, OFICIAL DE 1a FRIGORISTA i OFICIAL DE 1a POLIVALENT. En cadascun dels llocs de treball, es demanaran diferents requisits. Per això, fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de les ofertes. Si vols ser candidat/a per ELECNOR, inscriu-te a l'OFERTA que més t'interessi i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, si resultes preseleccionat/ada, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

 

Visita Virtual amb l'HOTEL ARTS BARCELONA: Coneix més d'aquesta empresa! (Espai Virtual)

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Hotel Arts Barcelona Ritz Carlton

Vols conèixer l'HOTEL ARTS BARCELONA? La seva Especialista en reclutament de RECURSOS HUMANS, TELMA CANDEIAS, et convida a fer un RECORREGUT VIRTUAL per les seves instal·lacions, on podràs conèixer com s'organitzen i els diferents perfils que hi treballen, com ara professionals de la CUINA, GERENTS DE MENJAR I BEGUDES (Food and Beverage Manager) i professionals per la preparació d'HABITACIONS (Rooms), veient com desenvolupen les seves tasques. Participa en aquesta trobada virtual !

 

VOLS TREBALLAR EN MANTENIMENT INDUSTRIAL AMB SICMA21? (Espai Virtual)

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Sicma21

En aquesta sessió VIRTUAL, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa SICMA21 i el procés de selecció que està duent a terme on cerquen TÈCNICS i TÈCNIQUES DE MANTENIMENT INDUSTRIAL. Es demanen ESTUDIS DE GRAU MIG I/O SUPERIOR i EXPERIÈNCIA DE 2 ANYS. CATALÀ I CASTELLÀ. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada dels perfils. Si vols ser candidat/a per l'empresa SICMA21, inscriu-te a l'OFERTA que més s'ajusti al teu perfil i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, si resultes preseleccionat/ada, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

 

Vols treballar d'Operari/ària de Logística a Decathlon?

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Decathlon

En aquesta sessió PRESENCIAL, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa DECATHLON i el procés de selecció que està duent a terme per ampliar el seu equip d'OPERARIS i OPERÀRIES DE LOGÍSTICA. Es prioritzaran les candidatures que estiguin en línia amb els valors de l'empresa: persones actives, esportistes i amb iniciativa. Estudis mínims de CFGM. Valorable tenir coneixements d'anglès i de francès i disponibilitat de DILLUNS a DIUMENGE. Fes una ullada al DOCUMENT ADJUNT on trobaràs la descripció detallada de l'oferta. Si vols ser candidat/a per l'empresa DECATHLON, inscriu-te a l'OFERTA i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, si resultes preseleccionat/ada, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

 

VOLS TREBALLAR DE PERSONAL DE CUINA O DE SALA AMB UDON? (Espai Virtual)

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Udon

En aquesta sessió VIRTUAL, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa UDON i el procés de selecció que està duent a terme per cobrir vacants de PERSONAL DE CUINA I DE SALA. Es important tenir CONEIXEMENTS DE GASTRONOMIA JAPONESA. Cal experiència segons oferta. Fes una ullada al DOCUMENT ADJUNT on trobaràs la descripció detallada de l'oferta. Si vols ser candidat/a per a UDON, inscriu-te a l'OFERTA que més t'interessi i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, si resultes preseleccionat/ada, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

 

ETS UN/A EXPERT/A EN VENDES? T'AGRADEN ELS CREUERS? COSTA CRUCEROS CERCA GENT COM TU!

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Costa Cruceros

En aquesta sessió PRESENCIAL, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa COSTA CRUCEROS i el procés de selecció que està duent a terme on cerquen EXPERTS/ES EN VENDA DE CREUERS PER AL SEU CALL CENTER. Es demanen ESTUDIS SECUNDARIS/TURISME i EXPERIÈNCIA PRÈVIA EN VENDES. ES VALOREN DIVERSES LLENGÜES. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada del perfil. Si vols ser candidat/a per l'empresa COSTA CRUCEROS, inscriu-te a l'OFERTA que més t'interessi i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, si resultes preseleccionat/ada, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

 

VOLS TREBALLAR AL SECTOR DE L'HOSTALERIA? Coneix empreses que cerquen professionals com tu!

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Almanac Barcelona, Restaurant la Poma i Menjador ca la Rosa

En aquesta sessió virtual, tindràs l'oportunitat de conèixer les empreses ALMANAC BARCELONA, RESTAURANT LA POMA i MENJADOR CA LA ROSA i el procés de selecció que estan duent a terme per ampliar els seus equips. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de cadascuna de les ofertes que presenten aquestes empreses. Si vols ser candidat/a, pre-inscriu-te a l'OFERTA que més t'interessi i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

 

VOLS TREBALLAR AL SECTOR SERVEIS A EMPRESES? Coneix empreses que cerquen professionals com tu! (ESPAI VIRTUAL)

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i GRUP BARNA PORTERS i VIA GLOBAL

En aquesta sessió virtual, tindràs l'oportunitat de conèixer les empreses GRUP BARNA PORTERS i VIA GLOBAL i el procés de selecció que estan duent a terme per ampliar els seus equips. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de cadascuna de les ofertes que presenten aquestes empreses. Si vols ser candidat/a, pre-inscriu-te a l'OFERTA que més t'interessi i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat.

 
Veure més activitats

No s'han trobat activitats per la data seleccionada.

Veure més activitats

Vols treballar de Tècnic/a d'Instal·lacions i Manteniment a ELECNOR? (Saló de l'Ocupació 2021)

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i ELECNOR

En aquesta sessió PRESENCIAL, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa ELECNOR i el procés de selecció que està portant a terme per cobrir les següents vacants: INSPECTOR/A DE GAS, OFICIAL DE 1a FRIGORISTA i OFICIAL DE 1a POLIVALENT. En cadascun dels llocs de treball, es demanaran diferents requisits. Per això, fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de les ofertes. Si vols ser candidat/a per ELECNOR, inscriu-te a l'OFERTA que més t'interessi i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, si resultes preseleccionat/ada, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

 

Vols treballar d'Operari/ària de Logística a Decathlon?

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Decathlon

En aquesta sessió PRESENCIAL, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa DECATHLON i el procés de selecció que està duent a terme per ampliar el seu equip d'OPERARIS i OPERÀRIES DE LOGÍSTICA. Es prioritzaran les candidatures que estiguin en línia amb els valors de l'empresa: persones actives, esportistes i amb iniciativa. Estudis mínims de CFGM. Valorable tenir coneixements d'anglès i de francès i disponibilitat de DILLUNS a DIUMENGE. Fes una ullada al DOCUMENT ADJUNT on trobaràs la descripció detallada de l'oferta. Si vols ser candidat/a per l'empresa DECATHLON, inscriu-te a l'OFERTA i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, si resultes preseleccionat/ada, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

 

ETS UN/A EXPERT/A EN VENDES? T'AGRADEN ELS CREUERS? COSTA CRUCEROS CERCA GENT COM TU!

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Costa Cruceros

En aquesta sessió PRESENCIAL, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa COSTA CRUCEROS i el procés de selecció que està duent a terme on cerquen EXPERTS/ES EN VENDA DE CREUERS PER AL SEU CALL CENTER. Es demanen ESTUDIS SECUNDARIS/TURISME i EXPERIÈNCIA PRÈVIA EN VENDES. ES VALOREN DIVERSES LLENGÜES. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada del perfil. Si vols ser candidat/a per l'empresa COSTA CRUCEROS, inscriu-te a l'OFERTA que més t'interessi i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, si resultes preseleccionat/ada, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

 
Veure més activitats

Visita Virtual amb AIGÜES DE BARCELONA: Coneix més d'aquesta empresa!

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Aigües de Barcelona

Vols conèixer l'empresa AIGÜES DE BARCELONA? La seva DIRECTORA DE PERSONES I ORGANITZACIÓ, REBECA MARÍN SÁNCHEZ, et convida a fer un RECORREGUT VIRTUAL per les seves instal·lacions, on podràs conèixer com s'organitzen i els diferents perfils professionals que hi treballen, veient com desenvolupen les seves tasques. Participa en aquesta trobada virtual !

 

Vols treballar en Atenció al Client? Coneix empreses que cerquen professionals com tu!

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa amb Les Muns, Eulen i Maisons du Monde

En aquesta sessió VIRTUAL tindràs l'oportunitat de conèixer les empreses LES MUNS, EULEN I MAISONS DU MONDE i el procés de selecció que està portant a terme per ampliar els seus equips de PROFESSIONALS EN ATENCIÓ AL CLIENT. Si vols ser candidat/a, pre-inscriu-te en aquesta sessió FENT CLIC A SOBRE DE L'OFERTA QUE T'INTERESSI i ADJUNTA EL TEU CV. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb els perfils sol·licitats. A més, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA també VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva entrevista amb l'empresa.

 

VOLS TREBALLAR AL SECTOR D'ATENCIÓ A LES PERSONES? Coneix Empreses que cerquen professionals com tu! (Espai Virtual)

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa amb SANTA OLGA, ORPEA i SUARA

En aquesta sessió virtual, tindràs l'oportunitat de conèixer les empreses SANTA OLGA, ORPEA I SUARA i el procés de selecció que estan duent a terme per ampliar els seus equips. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de cadascuna de les ofertes que presenten aquestes empreses. Si vols ser candidat/a, pre-inscriu-te a l'OFERTA que més t'interessi i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

 

Vols treballar al SECTOR DE LA RESTAURACIÓ? Coneix empreses que busquen professionals com tu!

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Grupo Sagardi, Soloh i Melià Hotels

En aquesta sessió virtual, tindràs l'oportunitat de conèixer les empreses GRUPO SAGARDI, SOLOH i MELIÀ HOTELS i el procés de selecció que estan duent a terme per ampliar els seus equips. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de cadascuna de les ofertes que presenten aquestes empreses. Si vols ser candidat/a, pre-inscriu-te a l'OFERTA que més t'interessi i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

 

Visita Virtual amb l'HOTEL ARTS BARCELONA: Coneix més d'aquesta empresa! (Espai Virtual)

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Hotel Arts Barcelona Ritz Carlton

Vols conèixer l'HOTEL ARTS BARCELONA? La seva Especialista en reclutament de RECURSOS HUMANS, TELMA CANDEIAS, et convida a fer un RECORREGUT VIRTUAL per les seves instal·lacions, on podràs conèixer com s'organitzen i els diferents perfils que hi treballen, com ara professionals de la CUINA, GERENTS DE MENJAR I BEGUDES (Food and Beverage Manager) i professionals per la preparació d'HABITACIONS (Rooms), veient com desenvolupen les seves tasques. Participa en aquesta trobada virtual !

 

VOLS TREBALLAR EN MANTENIMENT INDUSTRIAL AMB SICMA21? (Espai Virtual)

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Sicma21

En aquesta sessió VIRTUAL, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa SICMA21 i el procés de selecció que està duent a terme on cerquen TÈCNICS i TÈCNIQUES DE MANTENIMENT INDUSTRIAL. Es demanen ESTUDIS DE GRAU MIG I/O SUPERIOR i EXPERIÈNCIA DE 2 ANYS. CATALÀ I CASTELLÀ. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada dels perfils. Si vols ser candidat/a per l'empresa SICMA21, inscriu-te a l'OFERTA que més s'ajusti al teu perfil i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, si resultes preseleccionat/ada, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

 

VOLS TREBALLAR DE PERSONAL DE CUINA O DE SALA AMB UDON? (Espai Virtual)

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Udon

En aquesta sessió VIRTUAL, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa UDON i el procés de selecció que està duent a terme per cobrir vacants de PERSONAL DE CUINA I DE SALA. Es important tenir CONEIXEMENTS DE GASTRONOMIA JAPONESA. Cal experiència segons oferta. Fes una ullada al DOCUMENT ADJUNT on trobaràs la descripció detallada de l'oferta. Si vols ser candidat/a per a UDON, inscriu-te a l'OFERTA que més t'interessi i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, si resultes preseleccionat/ada, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

 

VOLS TREBALLAR AL SECTOR DE L'HOSTALERIA? Coneix empreses que cerquen professionals com tu!

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Almanac Barcelona, Restaurant la Poma i Menjador ca la Rosa

En aquesta sessió virtual, tindràs l'oportunitat de conèixer les empreses ALMANAC BARCELONA, RESTAURANT LA POMA i MENJADOR CA LA ROSA i el procés de selecció que estan duent a terme per ampliar els seus equips. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de cadascuna de les ofertes que presenten aquestes empreses. Si vols ser candidat/a, pre-inscriu-te a l'OFERTA que més t'interessi i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

 

VOLS TREBALLAR AL SECTOR SERVEIS A EMPRESES? Coneix empreses que cerquen professionals com tu! (ESPAI VIRTUAL)

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i GRUP BARNA PORTERS i VIA GLOBAL

En aquesta sessió virtual, tindràs l'oportunitat de conèixer les empreses GRUP BARNA PORTERS i VIA GLOBAL i el procés de selecció que estan duent a terme per ampliar els seus equips. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de cadascuna de les ofertes que presenten aquestes empreses. Si vols ser candidat/a, pre-inscriu-te a l'OFERTA que més t'interessi i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat.

 
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Calendari d'Activitats

Anterior Novembre de 2021 Següent

dl
dm
dc
dj
dv
ds
dg
1
2
6
7
8
10
13
14
15
17
20
21
22
23
25
27
28
29
30
 
 
 
 
 
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Barcelona Treball als districtes

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE