Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

RF100 - Aula Virtual - Tot el que necessites saber per trobar ofertes de feina

Monosessió | Conducció: UTE Pedro Rojas i Ariadna Vigueras | Durada: 02:00 Hores

Descripció

Podràs conèixer el ventall de portals de recerca de feina existents i decidir quin et pot donar millor resposta en el teu procés de recerca de feina. A més a més, podràs veure en directe com utilitzen les persones que recluten els portals per buscar persones candidates. Amb tota aquesta informació podràs millorar l'ús dels portals d'ofertes, fer més efectiva la teva candidatura i aconseguir destacar per sobre d'altres.

Continguts

Durada: 2 hores.

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

1. Identificar els canals existents per trobar oportunitats professionals (portals d'ocupació generalistes i sectorials, aplicacions mòbils, xarxes socials, entre d'altres), analitzar les particularitats de cadascun i conèixer les claus principals per fer-ne un ús efectiu.

2. Adquirir una visió crítica que permeti discernir quins canals són més adequats segons perfil i objectiu professional.

3. Identificar l'ús que li donen les empreses i professionals de selecció a aquestes eines per buscar persones candidates.

4. Adquirir les competències necessàries per analitzar en profunditat les ofertes de feina i ser capaç d'extreure informació, entenent com aquesta informació ha de servir per adaptar la candidatura.

Perfil d'entrada

Persones en procés de recerca de feina i/o millora professional.

Informació addicional

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Calendari previst

Aula virtual: Dilluns 12 d'Agost de 2024 Horari: 09:30 - 11:30h. Idioma: Català

Obertura de la inscripció 28/07/2024 a les 08:30h.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE