Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciConeix els teus drets!

Coneix els teus drets!

Assessorament i informació

Durant el període d'alerta per Covid19, els Punts de Defensa dels Drets Laborals de Barcelona Activa no ofereixen atenció presencial però sí que atenen telefònicament i via correu electrònic.

Truca al 900 533 175.

- Creus que podrien estar-se vulnerant els teus drets laborals? Tens dubtes sobre els teus drets i deures a la feina? Vols assessorament sobre quin és el marc legal que t'empara i quines vies tens per reclamar el respecte dels teus drets?

- Ets contractant i vols saber què has i què pots oferir a les persones contractades en matèria laboral, davant la crisi del Covid19?

Tant si ets treballador o treballadora com si ets contractant, pots adreçar-te als Punts de Defensa dels Drets Laborals, per aquestes o d'altres qüestions alienes a la crisi del Covid19. Advocades laboralistes atendran gratuïtament la teva consulta, resoldran els teus dubtes i t'orientaran sobre canals i eines al teu abast.

Els Punts de Defensa dels Drets Laborals, impulsats per Barcelona Activa en col·laboració amb els Districtes de Ciutat Vella, Nou Barris, Sants-Montjuïc, organitzacions sindicals i entitats del territori, són un recurs per fer front a la precarietat laboral i la vulneració de drets, i per fomentar l'ocupació de qualitat, emmarcats en els Plans de Desenvolupament Econòmic d'aquests districtes.

En aquests dies complicats, els Punts de Defensa de Drets Laborals atenen per telèfon o correu electrònic. Pots utilitzar qualsevol de les dues vies per contactar-hi. És un servei impulsat per Barcelona Activa i els Districtes de Ciutat Vella, Nou Barris i Sants-Montjuïc, però obert a qualsevol persona amb necessitat d'assessorament en matèria de drets laborals, visqui on visqui.

Dades de contacte:

900 533 175 (Atén de 9 a 18 h, de dilluns a divendres)

dretslaborals@barcelonactiva.catBarcelona Treball als districtesEspais de recerca de feinaBarcelona Treball: Assessorament Porta22

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE