Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciConeix els teus drets!

Coneix els teus drets!

Assessorament i informació

Necessites informació sobre els teus drets laborals?

- Vols resoldre dubtes sobre les teves condicions contractuals, la remuneració d'hores extra o la teva jornada laboral? Sobre salut o seguretat a la feina?

- T'han acomiadat i no saps què fer?

- Has patit algun tipus de situació d'abús en el teu àmbit laboral i tens dubtes sobre com afrontar-ho?

- Creus que s'han vulnerat els teus drets laborals i necessites ajuda?

Si et trobes en algun d'aquests casos, vine als Punts de Defensa de Drets Laborals, un servei municipal d'assessorament impulsat per Barcelona Activa i els Districtes de Ciutat Vella, Nou Barris i Sants-Montjuïc, amb la col·laboració d'entitats, de xarxes laborals i d'organitzacions sindicals

Als Punts de Defensa de Drets Laborals t'ajudarem a conèixer els teus drets com a treballador o treballadora i com defensar-los.

Advocats i advocades laboristes t'atendran de forma personalitzada i gratuïta. T'assessoraran sobre el teu cas i els dubtes, ja siguin sobre condicions del contracte, la remuneració salarial o la durada de les jornades laborals, els aspectes salarials segons els convenis col·lectius o els acomiadaments. L'atenció és gratuïta i, en funció del cas, es pot derivar la persona usuària a advocats/ades d'ofici o a altres recursos segons les seves necessitats.

Aquests punts d'informació són una de les principals intervencions del Pla de Desenvolupament Econòmic als Districtes per fomentar una economia plural, diversa i sòlida al territori. Les accions estan encaminades a revertir dinàmiques com la precarietat laboral, el monocultiu econòmic o la gentrificació, i a potenciar sectors com les cures o l'economia social i solidària.

Barcelona Treball als districtesEspais de recerca de feinaBarcelona Treball: Assessorament Porta22

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE