Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Persona > Definició del projecte professional

Definició del projecte professional

Quin és el teu objectiu professional? Necessites canviar i reajustar la teva trajectòria laboral? Estàs realment preparat per fer-ho? Fer un balanç professional t'ajudarà a definir amb exactitud el teu perfil professional i identificar eventuals punts febles. D'aquesta manera, et serà més fàcil emprendre camins de millora, augmentar les teves opcions de trobar feina i, així, assolir el teu objectiu professional.

Documents (5 de 5)

Balanç professional I: Autoconeixement

12-2012 |  *** | català | avançat

En aquesta càpsula elaborada per l'equip tècnic de Barcelona Treball s'expliquen les bases de la definició d'un bon projecte professional. Comença per l'anàlisi dels components de la persona que

En aquesta càpsula elaborada per l'equip tècnic de Barcelona Treball s'expliquen les bases de la definició d'un bon projecte professional. Comença per l'anàlisi dels components de la persona que intervenen en el procés d'orientació professional i que es coneixen portant a terme un procés d'autoconeixement.

Data d'edició: 12-2012

Obrir

Arbre de presa de decisions

12-2012 |  *** | català | principiant

Aquest document elaborat per l'equip tècnic de Barcelona Treball ens permet considerar els diferents obstacles que ens podem trobar en el camí cap al nostre objectiu professional. La primera

Aquest document elaborat per l'equip tècnic de Barcelona Treball ens permet considerar els diferents obstacles que ens podem trobar en el camí cap al nostre objectiu professional. La primera plana funciona com un esquema en el que ens hem de posicionar per explorar les diferents opcions que tenim per millorar el nostre nivell d'ocupabilitat. A continuació, en la segona plana, se'ns faciliten recursos pràctics per abordar cadascuna de les fases de l'orienta...

Data d'edició: 12-2012

Obrir

Balanç professional II: Mercat de treball

12-2012 |  *** | català | avançat

En aquesta càpsula elaborada per l'equip tècnic de Barcelona Treball, s'explica com posar en relació el perfil professional d'una persona amb l'estat del mercat de treball, tot per determinar

En aquesta càpsula elaborada per l'equip tècnic de Barcelona Treball, s'explica com posar en relació el perfil professional d'una persona amb l'estat del mercat de treball, tot per determinar l'ocupabilitat del seu projecte professional. Primer s'identifiquen els factors del mercat de treball que s'han d'explorar per fer un anàlisis DAFO i a continuació es presenten les eines que tenim al nostre abast per portar a terme aquest exercici.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 12-2012

Obrir

L'objectiu professional

03-2019 |  * | català | avançat

L'objectiu professional és la definició clara i concreta de què vols treballar. Per tenir-ne un, cal conèixer el teu perfil, els teus interessos i necessitats, així com estar al

L'objectiu professional és la definició clara i concreta de què vols treballar. Per tenir-ne un, cal conèixer el teu perfil, els teus interessos i necessitats, així com estar al dia de les oportunitats del mercat de treball.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 03-2019

Obrir

El treball per compte propi, una alternativa laboral

12-2012 |  *** | català | principiant

Aquesta càpsula de coneixement, elaborada per l'equip tècnic de Barcelona Treball desenvolupa els conceptes clau a tenir en compte a l'hora d'emprendre, això és, de crear-se la pròpia feina:

Aquesta càpsula de coneixement, elaborada per l'equip tècnic de Barcelona Treball desenvolupa els conceptes clau a tenir en compte a l'hora d'emprendre, això és, de crear-se la pròpia feina: la persona i les competències clau que ha de tenir l'emprenedor; la idea que motiva la creació d'un nou projecte empresarial; i l'estudi del mercat i l'anàlisi de la viabilitat del projecte. Descobrirem que la creació del propi lloc de treball és una alternativa viable.

Autor: Barcelona Treball
Data d'edició: 12-2012

Obrir

Videos Relacionats (5 de 7)

Si no trobes sortides, reinventa't

Portes temps a l'atur i no trobes ofertes que s'ajustin al teu perfil professional? Amplia el focus i mira les habilitats o competències que hagis desenvolupat a la teva vida diària, lluny del món laboral.

Històries de canvi professional: Anna Doménech

Per a l'Anna, quedar-se sense feina va ser un xoc inesperat. El seu cas és un exemple de que qualsevol edat es bona per a actualitzar-se professionalment.

Històries de canvi professional: LLuís Carreras

Quedar-se sense feina va suposar per a en Lluís adonar-se de la necessitat d'actualitzar les seves competències professionals. Després de fer cursos d'autocad i d'anglès, i de posar al dia el seu currículum, ara torna a treballar.

Històries de canvi professional: Mar LLuis

Quan la Mar es va quedar sense feina, va aprofitar per sortir de la seva zona de confort. El temps a l'atur li va servir per a redefinir-se professionalment i buscar nous reptes.

Històries de canvi professional: Silvia Ferrer

La Silvia, després d'un temps de recerca de feina, es trobava desanimada. Trobar persones en una situació similar amb qui compartir experiències va significar el punt d'inflexió en la recerca de feina.

Veure més videos

Enllaços d'interès (5 de 37)

Maslow's hierarchy of needs

02-2021 |  *** | anglés | avançat

Document en el que s'aprofundeix en els factors principals de la teoria d'Abraham Maslow sobre l'organització piramidal de les necessitats humanes i com aquestes es jerarquitzen.

Document en el que s'aprofundeix en els factors principals de la teoria d'Abraham Maslow sobre l'organització piramidal de les necessitats humanes i com aquestes es jerarquitzen.

http://www.simplypsychology.org/maslow.html

Treball per ocupacions, nova eina de consulta per orientar el teu futur pofessional

07-2019 |  ** | català | avançat

Innovadora Eina, que proporciona informació molt rellevant a l'hora de pendre decisions sobre el mercat de treball i d'orientar el futur professional de les persones. Elaborada per l'Observatori del

Innovadora Eina, que proporciona informació molt rellevant a l'hora de pendre decisions sobre el mercat de treball i d'orientar el futur professional de les persones. Elaborada per l'Observatori del Treball i Model productiu, permet consultar la situació de més de 500 ocupacions del mercat català i comprovar la situació de cada ocupació, en base a 3 preguntes: Quines són les ocupacions més contractades? Quines són les que tenen millors condicions laborals? Quines són les més sol.licitades?

http://observatoritreball.gencat.cat/ca/ambits_tematics/mercat_de_treball/Treball-per-ocupacions/

¿Qué tipo de trabajo elegir, de acuerdo a tus motivaciones?

06-2017 |  *** | castellà | avançat

Article en el qual Roberto Esparza, Director General de IQubadora i Autor de Empleología, reflexiona sobre les motivacions que ens impulsen cap a un treball o un altre i

Article en el qual Roberto Esparza, Director General de IQubadora i Autor de Empleología, reflexiona sobre les motivacions que ens impulsen cap a un treball o un altre i defineix quatre perfils en funció de les motivacions cap al treball que tenen les persones.

Autor: Roberto Esparza

http://blog.zonajobs.com/postulantes/que-tipo-de-trabajo-elegir-de-acuerdo-a-tus-motivaciones/

10 ideas para mantener la motivación en el trabajo

06-2017 |  ** | castellà | avançat

Moltes vegades és difícil mantenir el mateix estat d'ànim en el treball i per molt que t'agradi la teva feina no sempre tens la mateixa il·lusió per anar a

Moltes vegades és difícil mantenir el mateix estat d'ànim en el treball i per molt que t'agradi la teva feina no sempre tens la mateixa il·lusió per anar a treballar. En aquest post trobaràs una llista de 10 idees que t'ajudaran a recuperar la motivació perduda.

http://www.sintetia.com/10-ideas-para-mantener-la-motivacion-en-el-trabajo/

3 Claves del balance profesional: saber, querer, poder

06-2017 |  ** | castellà | avançat

Post que ens identifica les preguntes clau que ens hem de fer per dur a terme un balanç professional, extretes de la sessió 'Ocúpate' organitzada per Infojobs.

Post que ens identifica les preguntes clau que ens hem de fer per dur a terme un balanç professional, extretes de la sessió 'Ocúpate' organitzada per Infojobs.

http://en1000palabras.blogspot.com.es/2012/09/3-claves-del-balance-profesional-saber.html#!/2012/09/3-claves-del-balance-profesional-saber.html

Veure més enllaços

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
El Convent de Barcelona Activa

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE