AB112_En línia_Tècniques d'elaboració de salses i coulis - Treball
Agenda activitats Capçalera
Ruta de navegació
Agenda
Detalle actividad
AB112_En línia_Tècniques d'elaboració de salses i coulis
Aquesta acció formativa està dirigida a qualsevol persona que estigui interessada laboralment en aquesta temàtica o que el seu perfil professional ho requereixi.
Una vegada feta la inscripció, ens posarem en contacte amb tu per confirmar-la, i verificar que no existeix incompatibilitat perquè puguis connectar-te a les sessions, i que el correu indicat és el correcte per tal que rebis l'enllaç i les teves claus d'accés a la formació.
Per tal de poder realitzar correctament la formació, és necessari disposar de connexió a Internet i accedir des d'un dispositiu mitjançant un navegador web (preferiblement l'última versió de Google Chrome o Mozilla Firefox). A més, es requereix tenir altaveus o auriculars i micròfon.
Contingut del programa:
TEMARI
1. Formularis.
2. Preparació de salses i coulis, seleccionant estris i les matèries primeres necessàries.
3. Identificació i coneixement de les tècniques d'elaboració de coulis i salses, així com les possibles variacions d'aquestes.
4. Aplicacions i possibilitats d'ús dels coulis i salses.
5. Conservació i emmagatzematge.
Durada: 10 hores
L'alumne/a tindrà accés a la plataforma en línia per a realitzar la formació 24 hores al dia des de les 0 hores del dia 08/07/2025 fins a les 24 hores del dia 17/07/2025.
Calendari Previst
Edició 1
Informació addicional
Aquesta activitat serà impartida per l'empresa AURT consultoria i formació SL
Contacte: dara.ljubojevic@barcelonactiva.cat