Agenda activitats Capçalera

Ruta de navegació

Agenda

Detalle actividad

AB93_Presencial_Preparació per a la venda de carn i d'elaborats carnis

Capacitar als participants per a la preparació per a la venda de carns. Capacitar als participants per a la venda directa als clients a l'establiment. Capacitar als participants per a la preparació d'elaborats carnis a l'establiment.

Aquesta acció formativa està dirigida a qualsevol persona que estigui interessada laboralment en aquesta temàtica o que el seu perfil professional ho requereixi.

Una vegada feta la inscripció, ens posarem en contacte amb tu per confirmar-la, i verificar que tens disponibilitat en les dates de la formació.

Contingut del programa:

TEMARI

La venda de carn de vedella i xai
Fonaments d'obtenció i producció de la carn. de boví. Factors que influeixen en la qualitat del producte.
Carn de vedella, vaca, bou i vedella blanca. Les carns madurades. Carn de Kobe i l'Angus.
Les peces que s'obtenen de la vedella i del xai. Denominació comercial, categoria i preparació per a la venda segons aplicació culinària.
La conservació de la carn a l'establiment. Envasat.
Etiquetatge de la carn i informació al consumidor.
Iniciació a la pràctica de l'obtenció i preparació per a la venda de les peces de vedella i de xai.
Iniciació a la preparació d'elaborats carnis
Iniciació a l'elaboració d'hamburgueses, mandonguilles, salsitxes, xistorra i pinxos.
Classificació dels productes elaborats
Bones pràctiques de producció a l'establiment
Registres de traçabilitat a la producció
Fitxes tècniques de producció
Etiquetatge.
Higiene del manipulador d'aliments i prevenció de riscos

Durada: 70 hores

Lloc d'impartició: MERCABARNA, Carrer Major de Mercabarna, 72 - 76, BARCELONA, 08040

Les classes es desenvoluparan a l'aula de fresc i a una sala d'especejament de carn ubicades dins del recinte de Mercabarna. Els continguts tècnics es podran consultar i consolidar amb el suport del campus de Mercabarna.
Es realitzarà una avaluació contínua de l'aprenentatge incloent la realització d'una prova de coneixements presencial.
Els alumnes que finalitzin la formació rebran a més el certificat de manipulador/a d'aliments.

Calendari Previst

Edició 1

Modalitat: Sessió presencial
Idioma: Català
Dates: Del 08/09/2025 al 29/09/2025
14 sessions presencials a:
MERCABARNA - Carrer Major de Mercabarna, 72 - 76, BARCELONA
  • Dilluns 8 de setembre - 09:00h - 14:00h
  • Dimarts 9 de setembre - 09:00h - 14:00h
  • Dimecres 10 de setembre - 09:00h - 14:00h
  • Divendres 12 de setembre - 09:00h - 14:00h
  • Dilluns 15 de setembre - 09:00h - 14:00h
  • Dimarts 16 de setembre - 09:00h - 14:00h
  • Dimecres 17 de setembre - 09:00h - 14:00h
  • Dijous 18 de setembre - 09:00h - 14:00h
  • Divendres 19 de setembre - 09:00h - 14:00h
  • Dilluns 22 de setembre - 09:00h - 14:00h
  • Dimarts 23 de setembre - 09:00h - 14:00h
  • Dijous 25 de setembre - 09:00h - 14:00h
  • Divendres 26 de setembre - 09:00h - 14:00h
  • Dilluns 29 de setembre - 09:00h - 14:00h
  • Informació addicional

    Aquesta activitat serà impartida per l'empresa MERCABARNA.

    Contacte: eva.aragones@barcelonactiva.cat

    Modalitat: Sessió presencial
    Durada: 14 sessions (70 hores)
    Idioma: Català
    Dates: Del 08/09/2025 al 29/09/2025
    Ubicació: MERCABARNA - Carrer Major de Mercabarna, 72 - 76, BARCELONA
    Tema: Formació sectorial i tècnico-professional

    Formació impartida per

    Mercabarna