Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

Professional que desenvolupa la seva feina en empreses dedicades a la gestió eficient de l'energia mitjançant la comercialització de productes i serveis orientats a aquesta finalitat. Serà el/la responsable directe del manteniment de la cartera de clients i de realitzar la prospecció de mercat per a la captació de nous comptes en el camp dels serveis d'eficiència energètica. Per assolir aquestes fites, sovint compta amb el suport d'un equip propi i de la xarxa comercial de la companyia. És important que aquest perfil tingui bons coneixements del sector, donat que el tipus de productes i serveis que es comercialitzen sovint impliquen un elevat grau de complexitat tècnica.

Tasques

  • Anàlisi de les necessitats dels clients, visita i presa de dades a les seves instal·lacions, desenvolupament d'informes tècnics així com de propostes de millora energètica i pressupostos per a la seva implementació a les instal·lacions del client.
  • En funció de les necessitats detectades, promociona la venda dels productes i serveis en eficiència energètica de la companyia (serveis de consultoria, assessorament en consum energètic, auditories energètiques, implantació de sistemes de gestió energètics, valoracions sobre la incorporació d'energies renovables, etc.).
  • Manteniment de la cartera de clients (enginyeries, oficines tècniques i de projectes, departaments tècnics de grans empreses, etc.). Fa el seguiment a clients actuals per detectar noves necessitats i tracta d'establir nous contactes mitjançant les visites a empreses o l'assistència a fires comercials i esdeveniments relacionats.
  • Formalitza les propostes econòmiques als clients reportant a la direcció d'enginyeria sobre les mateixes.
  • Proporciona suport al departament tècnic en la redacció del projecte.
  • És responsable de crear equips comercials de suport i realitzar posteriorment l'avaluació i seguiment dels tècnics.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE