Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

És el/la professional responsable de gestionar projectes de manteniment del material mòbil (trens) per a assegurar el seu funcionament, un ús òptim i una millora de les seves prestacions. Així mateix, s'encarrega de coordinar els equips de treball que executaran les tasques de manteniment, que passen per la detecció i reparació d'anomalies, la remodelació de trens o la instal·lació de nous mòbils, entre altres.

Tasques

Les tasques principals de l'enginyer/a en manteniment de material mòbil es resumeixen a continuació:
  • Planificar i coordinar projectes de manteniment de material mòbil amb l'objectiu d'augmentar les prestacions de seguretat, fiabilitat, disponibilitat, manteniment i confortabilitat.
  • Planificar, coordinar i executar projectes d'instal·lació de nous trens i de remodelacions.
  • Donar suport a les cotxeres de material mòbil tant a nivell tècnic com en la implantació de nous projectes.
  • Gestionar els equips de treball que duen a terme el manteniment de la flota de mòbils.
  • Assegurar que els procediments i normes establertes per al manteniment i instal·lació de trens son correctament considerats tant internament com per part dels proveïdors externs.
  • Participar com a referent de material mòbil en projectes tècnics d'altres àrees de l'empresa.
  • Interpretar informació relacionada amb incidències o reparacions, i elaborar informes que determinin l'estat de la flota de mòbils. Actuar en conseqüència al resultat d'aquests informes plantejant nous projectes que suposin la millora de l'estat de les flotes.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE