Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

Els sistemes i equips que conformen la xarxa ferroviària i els vehicles mòbils són dispositius que combinen parts elèctriques i mecàniques en el seu mecanisme i, per tant, estan formats per elements tant elèctrics com mecànics.

L'electromecànic/a ferroviari/ària és el/la professional responsable d'efectuar el manteniment i la reparació dels equips i sistemes elèctrics i mecànics de la xarxa ferroviària i assegurar, d'aquesta manera, un correcte funcionament dels serveis de transport. Exemples d'aquests dispositius són els motors elèctrics dels trens i els dispositius mecànics moguts per aquests.

Tasques

  • Efectuar el manteniment preventiu i correctiu dels sistemes elèctrics i mecànics de la xarxa d'infraestructures viàries.
  • Realitzar diagnòstics sobre l'estat dels sistemes elèctrics i mecànics de la xarxa.
  • Detectar anomalies en el funcionament dels equips i els sistemes elèctrics i mecànics.
  • Realitzar informes senzills sobre l'estat dels equips i els sistemes elèctrics i mecànics, sobre les anomalies detectades i sobre les reparacions efectuades

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE