Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Descripció

És el/la professional responsable de la intervenció dels títols o bitllets de transport. És a dir, comprova que les persones que utilitzen el transport públic (autobús, metro, tren, tramvia, etc.) han emès els seus bitllets. Així mateix, atén i respon als requeriments de les persones usuàries.

Tasques

Les tasques principals de l'agent d'intervenció es poden concretar en les següents:
  • Efectuar la intervenció dels títols de viatge als passatgers i passatgeres en els accessos i en l'interior dels mitjans de transport.
  • Assessorar a les persones usuàries del transport públic sobre les seves necessitats de mobilitat oferint informació i canalitzant suggeriments.
  • Confeccionar informes i comunicats d'infraccions dels usuaris/es que no han emès el seu títol.
  • Emetre els títols en l'interior del mitjà de transport per als passatgers i passatgeres que no els hagin comprat abans d'accedir-hi.
  • Informar sobre possibles incidències als usuaris/es, per exemple, retards, parades, horaris d'arribada a les estacions, destinació, canvis de mitjà de transport per arribar a una destinació, etc.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE