Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Expert/a en sistemes documentals digitals

Descripció

Professional encarregat de la creació, gestió i explotació de fons de documentació digitals i que, a la vegada, disposa del coneixement i les competències tècniques necessàries per a explotar de manera sistematitzada la informació extreta d'Internet com a font de recursos útils per a una organització.
El documentalista digital analitza i gestiona la informació d'una organització mitjançant eines especialitzades i criteris professionals.

Tasques

  • Activa o adquireix tot tipus de documents digitals per el que realitza un treball previ de selecció.
  • Planifica, dissenya i crea sistemes d'informació de bases documentals, tant per gestionar informació interna en una organització com informació procedent de la Web.
  • Analitza, indexa i categoritza informació mitjançant llenguatges documentals.
  • Utilitza Internet com a font d'informació per a les organitzacions, aplicant els principis d'investigació en línia adients.
  • Utilitza les TIC com a eina bàsica en la gestió d'arxius en les organitzacions.
  • Està al dia de les novetats en les disciplines de gestió de documents electrònics. Gestió de coneixement i gestió de continguts.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE