Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Tecnòleg/òloga de la formació

Descripció

Aquest/a professional té com a missió subministrar coneixement expert sobre les tecnologies i entorns digitals que permeten combinar els continguts formals d'aprenentatge, per distribuir-los després als i a les alumnes d'educació en línia i gestionar-ne el grau de participació i aprenentatge. Així, mitjançant metodologies que utilitzen la xarxa i les TIC, s'aconsegueix que en un entorn no presencial s'assoleixin fites del procés d'aprenentatge.

El/la gestor/a d'entorns d'aprenentatge online també ha d'incorporar en aquest entorn d'aprenentatge mecàniques i tècniques, que motivin l'alumnat, n'incrementin la seva participació i en millorin els resultats de l'aprenentatge.

Tasques

  • Participa en l'equip que elabora l'anàlisi de necessitats d'e-learning d'una organització.
  • Coordina un equip pluridisciplinari, la missió del qual és determinar les necessitats tecnològiques del model pedagògic. Elabora la planificació del projecte i coordina la relació amb els/les professionals interns i externs que participen en el desenvolupament del projecte.
  • Estableix els objectius d'aplicació de les eines tecnològiques en diversos escenaris d'aprenentatge.
  • Analitza les necessitats tecnològiques d'acord amb els objectius de formació dels i les alumnes que han optat per l'aprenentatge en línia.
  • Desenvolupa els requeriments tecnològics idonis per a un rendiment íntegre del sistema. Proposa solucions tecnològiques, assumint el lideratge tècnic.
  • Porta a terme la implementació. Gestiona i documenta l'execució de l'entorn d'aprenentatge en línia. Prova els prototips i les diferents versions: valida proves, informes i interfases, i prova el portal web.
  • Desenvolupa l'avaluació: analitza mètriques i resultats orientats a l'avaluació a partir dels objectius inicials.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE