Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Sectors

Accedeix a tots els sectors econòmics

Educació i Cohesió Social

L'educació i la cohesió social engloben un ampli ventall d'activitats que tenen com a objectiu final donar resposta a les necessitats socials de la comunitat i potenciar el desenvolupament de les capacitats físiques, intel·lectuals i personals de tots els membres de la societat. Aquest sector constitueix un pilar fonamental per a una societat cohesionada, inclusiva amb les minories, atenta amb els col·lectius més vulnerables i constructiva en els camps de la pau, la solidaritat i els drets humans. En termes ocupacionals, aquest sector requereix professionals amb coneixements tècnics però també amb vocació pedagògica i de servei.

Serveis socials

01-2006 | *** | català | principiant

Documents (5 de 9)

Focus sectorial: EdTech i E-learning

08-2023 | *** | català | avançat

Breu informe que ens descriu nous paràmetres en formació com ara l'Edtech i l'E-learning que diversifiquen en gran part les metodologies i els recursos d'aprenentatge.

Breu informe que ens descriu nous paràmetres en formació com ara l'Edtech i l'E-learning que diversifiquen en gran part les metodologies i els recursos d'aprenentatge.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 08-2023

Obrir

Focus sectorial: Professionals d'atenció educativa i suport

08-2023 | *** | català | avançat

Breu informe on es defineix què és l'educació inclusiva, ens explica que mesures i suport són necessaris per atendre la diversitat i la inclusió i ens parla de quins

Breu informe on es defineix què és l'educació inclusiva, ens explica que mesures i suport són necessaris per atendre la diversitat i la inclusió i ens parla de quins professionals específics es requereixen.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 08-2023

Obrir

Informe Sectorial:Educació i Cohesió Social

06-2023 | * | català | principiant

Informe sectorial que dóna a conèixer els punts clau del sector així com les principals tendències, consolidades i emergents, d'aquest sector econòmic, tant en l'àmbit d'activitat, com dels perfils

Informe sectorial que dóna a conèixer els punts clau del sector així com les principals tendències, consolidades i emergents, d'aquest sector econòmic, tant en l'àmbit d'activitat, com dels perfils professionals i l'escenari de futur.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 06-2023

Obrir

Compendi de recursos per a la recerca de feina al sector Educació i Cohesió Social

10-2022 | *** | català | principiant

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el sector Educació i Cohesió Social amb tots els recursos que et poden ser d'utilitat: portals d'ocupació, empreses de selecció, directoris d'empresa, etc. Així com consells per orientar la teva recerca de feina en aquest sector.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 10-2022

Obrir

Mapa conceptual Tercer Sector Social joves

07-2019 | *** | català | principiant

En aquest mapa conceptual podràs consultar el contingut parlat a la jornada sectorial del Tercer Sector Social amb els col·lectius més joves, i a part, descobrir i navegar per

En aquest mapa conceptual podràs consultar el contingut parlat a la jornada sectorial del Tercer Sector Social amb els col·lectius més joves, i a part, descobrir i navegar per documents relacionats amb aquest sector.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 07-2019

Obrir

Veure més documents

Videos Relacionats (5 de 5)

Testimoni sectorial: Lluís Torrens

Lluís Torrens, director d'Innovació Social de l'Ajuntament de Barcelona, ens parla de com el sector de cures evolucionà cap a serveis d'atenció residencial al propi domicili i com els perfils hauran de ser híbrids: socials i sanitaris alhora. També ens explica quines seran les competències necessàries d'aquests perfils i cap a on evolucionarà el sector.

Testimoni sectorial: Laia Grabulosa

Laia Grabulosa, directora de la Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, ens parla sobre la importància de l'educació i la cohesió social en el futur del sector, com transformarà la tasca dels i les professionals que s'hi dediquen i quines són les noves tendències.

Testimoni sectorial:Xavier Aragay

Xavier Aragay, especialista en transformació de les institucions educatives, ens parla dels canvis en escoles i universitats cap a un model híbrid que combinarà el presencial amb el virtual. Els perfils professionals es transformaran i també sorgiran noves figures de suport.

Jornada sectorial: Tercer Sector Social

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre els i les professionals i empreses participants en la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial del Tercer Sector Social.

Jornada sectorial: Tercer sector social - Joves

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre els i les professionals i empreses participants en la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial del Tercer Sector Social en l'àmbit dels col·lectius més joves i el seu potencial en ocupació.

Enllaços d'interès (5 de 12)

Consorci d'Educació de Barcelona

23-06-2023 | *** | català | principiant

El Consorci d'Educació de Barcelona és un instrument de cogestió i descentralització, en un marc de col·laboració institucional, que representa la voluntat de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament

El Consorci d'Educació de Barcelona és un instrument de cogestió i descentralització, en un marc de col·laboració institucional, que representa la voluntat de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona de treballar plegats per a la millora dels serveis als centres educatius i a la ciutadania a través d'una única xarxa educativa

https://www.edubcn.cat/ca/alumnat_i_familia/etapes_educatives_i_ensenyaments/batxillerat

Infografia Educació i Cohesió Social: Formació i ocupació

05-12-2022 | *** | català | principiant

En aquesta infografia podràs consultar quines són les formacions que et permetran accedir al sector de l'Educació i Cohesió Social, algunes de les ocupacions més destacades i què valora

En aquesta infografia podràs consultar quines són les formacions que et permetran accedir al sector de l'Educació i Cohesió Social, algunes de les ocupacions més destacades i què valora i demanda especialment el sector.

Autor: Barcelona Activa

https://treball.barcelonactiva.cat/infografies/cat/sector/educacio-i-cohesio-social.html

Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA)

31-12-2020 | ** | català | avançat

L'Associació Catalana de Recursos Assistencials és una entitat sense ànim de lucre que agrupa entitats de recursos assistencials per a gent gran a tot Catalunya. La missió principal d'aquesta

L'Associació Catalana de Recursos Assistencials és una entitat sense ànim de lucre que agrupa entitats de recursos assistencials per a gent gran a tot Catalunya. La missió principal d'aquesta associació és la promoció de la qualitat assistencial i qualitat de vida de la gent gran en col·laboració amb les administracions.

https://www.acra.cat/ca

Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

31-12-2020 | *** | català | principiant

Web del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb informació general sobre l'organització del sistema educatiu, la normativa que l'ordena, els estudis i els centres educatius, les beques

Web del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb informació general sobre l'organització del sistema educatiu, la normativa que l'ordena, els estudis i els centres educatius, les beques i els ajuts que es convoquen.

http://educacio.gencat.cat/ca/inici

Anuari de l'Ocupació del Tercer Sector a Catalunya 2018

24-12-2020 | ** | català | avançat

Informe realitzat per La Confederació Empresarial del Tercer Sector a Catalunya, que té per objectiu conèixer l'estat i l'evolució de l'ocupació que generen les organitzacions no lucratives que treballen

Informe realitzat per La Confederació Empresarial del Tercer Sector a Catalunya, que té per objectiu conèixer l'estat i l'evolució de l'ocupació que generen les organitzacions no lucratives que treballen en el sector de serveis socials i d'atenció a les persones.

http://voluntaris.cat/wp-content/uploads/ANUARI-CATALUNYA-2018-Web-1.pdf

Veure més enllaços

Accés a les OCUPACIONS del SECTOR:
Educació i Cohesió Social

Cohesió social

Educació

Banner Gran: Mapa conceptual TSS joves

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE