Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

És un dissenyador gràfic especialitzat en el disseny, la realització i el muntatge de tots aquells elements gràfics, els tipus de titulacions, els grafismes, les animacions 2D o 3D, les icones, les tipografies, etc., que s'incorporen a un producte audiovisual (cinema publicitari, vídeos corporatius, DVD, documentals televisius, etc.) en la fase de postproducció.

Aquest professional, per tant, és dissenyador gràfic i, alhora, muntador, especialment en empreses del sector publicitari, en productores, i en empreses de creació de vídeos. Ara bé, en estructures més complexes, com en el sector televisiu, el dissenyador gràfic està separat del muntador, i té el seu propi departament.

Tasques

  • Dissenya els elements gràfics.
    Elabora diverses propostes gràfiques estàtiques d'aquelles pantalles del projecte audiovisual que requereixin titulacions, grafismes, animacions 2D o 3D. Defineix icones, gràfics, tipografies, colors, efectes fotogràfics, etc.
  • Munta el disseny aprovat amb la producció final de l'audiovisual.
    Un cop aprovat el disseny, el desenvolupa i el munta en fase de postproducció amb totes les altres imatges del producte audiovisual.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE