Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

Perfil coneixedor del món cultural i dels entorns digitals dedicat a la creació i promoció de pàgines web de cultura interactiva. Es tracta d'un professional que es dedica tant a l'estructuració, disseny i posada en marxa d'aquests sites culturals com a la gestió dels seus continguts. De vegades, fins i tot, es pot responsabilitzar de la seva promoció.

Tasques

  • Estableix contacte amb artistes o entitats culturals per tal de recollir les seves necessitats i traduir-les en una proposta de web.
    De vegades pot treballar en la generació d'un lloc web per a un projecte de cultura interactiva concret, i d'altres en pàgines corporatives oficials d'artistes, institucions o en mitjans de comunicació centrats en la cultura.
  • Fa benchmarking de projectes similars que ja hi ha al mercat i que poden aportar-li idees.
  • Es documenta activament sobre el tipus d'espai cultural on-line que ha de crear.
  • S'encarrega de preparar una estructura web seguint criteris d'usabilitat i navegabilitat, però adaptats a un tipus de producte cultural com aquest.
  • De vegades es pot encarregar pròpiament del disseny d'aquest web (si té coneixements per fer-ho), i d'altres encarrega i fa el seguiment del disseny a una empresa o professional especialitzat.
  • Dota de continguts adequats el site i s'encarrega de la seva constant revisió d'acord amb l'artista o la institució que l'encarrega.
  • Promociona el web en els entorns culturals i fa arribar els seus continguts al gran públic objectiu.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE