Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

El cap de projectes d'enginyeria aviònica s'encarrega de la direcció de projectes de desenvolupament i d'instal·lació de sistemes d'aviònica en aeronaus que estan constituïts per l'equipament de control de comunicacions, els elements de mesurament de posició (altura de vol, posicionament GPS, etc.), la seguretat, la navegació i el control de vol; és a dir, corresponen als dispositius electrònics i a la part elèctrica utilitzada a bord.

Les funcions d'aquest professional abracen tot el projecte, des de la concepció fins a la instal·lació, prova i lliurament del sistema en funcionament al client.

Tasques

  • Desenvolupa els requeriments funcionals del sistema d'aviònica específic del projecte partint de les necessitats del client. Desenvolupa la concepció integral del sistema i assegura la compatibilitat i les interfícies entre els components.
  • Planifica el desenvolupament del projecte en termes de calendaris i esforços necessaris.
  • Selecciona els components dels equips que integraran el sistema d'aviònica per instal·lar.
  • Assigna el desenvolupament dels mòduls del sistema als tècnics de desenvolupament i als analistes de software d'aviònica integrants de l'equip del projecte.
  • Supervisa el desenvolupament del projecte, s'encarrega de gestionar-ne les incidències i tracta amb el responsable designat pel client.
  • S'ocupa de la supervisió del procés de proves del sistema fins que el client l'accepta o l'aprova.
  • Desenvolupa les tasques d'administració del projecte. S'ocupa del control i de la gestió econòmica del projecte en relació amb el pressupost d'execució existent.
  • Lliura el resultat del projecte al client essent important que s'hi inclogui la documentació necessària relativa a tot el procés de desenvolupament i prova.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE