Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Digital art producer
Director d'art en digital

Descripció

L'enginyer artístic en realització digital dissenya l'estètica de la producció per a la realització de pel·lícules digitals, generalment per al cinema i la televisió. La seva funció és la de supervisar tant el procés de rodatge com el d'edició i muntatge d'un producte audiovisual per assegurar una coherència estètica en linea amb el definit pel director i la producció.

El perfil d'enginyer artístic en realització digital és el d'un professional amb grans dots directives i la capacitat de relacionar-se de forma fluïda amb la producció executiva i la direcció administrativa del projecte.

Tasques

  • Supervisa tant el rodatge com l'edició i el muntatge de les pel·lícules rodades en digital.
    En controla tot el procés i el personal implicat en els diferents estadis, per assegurar una bona qualitat tant durant el procés del rodatge com en el de postproducció.
  • Supervisa el departament de creació d'efectes digitals i el de resolucions gràfiques per computadora.
    En defineix la forma de treballar i els estàndards a seguir.
  • Decideix si les solucions tècniques presentades pel director tècnic en processos digitals són les adequades per al producte audiovisual en què està treballant.
  • Integra en el procés final de muntatge el treball de composició digital i d'efectes visuals, així com el d'altres departaments, per assegurar la qualitat i la coherència del producte final.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE