Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

El manager d'art-net i e-cultura és un perfil creatiu que coneix a fons Internet i altres suports digitals que s'utilitzen per promocionar i/o crear que productes culturals interactius amb possibilitats de tenir una àmplia difusió social, econòmica o cultural. Es tracta d'un comunicador o un difusor de continguts que, per aconseguir els seus objectius, utilitza portals temàtics o altres suports multimèdia. La seva funció consisteix a aportar valor afegit a un projecte cultural des de la vessant digital.

Els productes que vol ajudar a difondre el manager d'art-net i e-cultura estan relacionats amb l'anomenat art-net (o net-art), que és aquell corrent artístic que es desenvolupa gràcies i a través de la xarxa i amb la cultura electrònica o cultura digital, que és l'expressió de la cultura a través d'Internet. Aquest comunicador ha de dominar, doncs, aquests suports i conèixer totes les seves possibilitats.

Tasques

  • S'encarrega de promocionar la cultura (especialment la cultura digital) a la xarxa i de difondre-la com a valor econòmic.
    Per a fer-ho ha de tenir una forta base cultural i coneixement de les noves tendències artístiques i tenir també fortes dots comunicatives.
  • Es responsabilitza de la difusió del producte cultural o artístic i del manteniment de continguts relacionats amb ell a la xarxa.
  • Treballa amb creatius i dissenyadors per construir suports multimèdia que ajudin a difondre el producte o el servei d'un artista o d'un grup d'artistes determinat.
  • S'encarrega de la imatge i de la visibilitat de la informació dels artistes als quals representa; per promocionar-los té estrets contactes amb la premsa, institucions i espais on aquests artistes podrien difondre la seva obra per aconseguir la major presència pública possible.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE