Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Responsable de Sistemes

Descripció

És el professional que s'encarrega de l'optimització i manteniment tècnic dels Sistemes d'Informació de l'organització. L'objectiu d'aquesta ocupació és la millora dels resultats de negoci emprant les Tecnologies de la informació.

Tasques

 • S'encarrega de proveir els procediments, sistemes i infrastructura informàtica requerits per recolzar les tasques operatives, de suport i de gestió de l'organització.
 • Efectua l'anàlisi funcional, disseny, construcció, implantació, capacitació, avaluació i manteniment dels sistemes d'informació de l'organització:
  Sistemes de disseny assistit per ordinador per a Gènere de Punt (CAD), fabricació assistida per ordinador per a Gènere de Punt (CAM), per a la manufactura íntegrament gestionada per ordinador (CIM).
  Programari per al tractament de comandes, per al control de l'inventari i les compres, per a la planificació de la producció, per al control de la producció i el temps, per al control de qualitat.
  Sistemes EDI (electrònic data interchange), Sistemes EDIWEB (electrònic data interchange vía Internet), Sistemes ERP (enterprise resources planning).
  Aplicacions B2B (business to business), Aplicacions B2C (business to consumer).
 • Garanteix el suport als usuaris dels sistemes d'informació implementats.
 • Administra la infrastructura tecnològica informàtica i de comunicacions de l'organització.
 • Dissenya i implementa normes de seguretat informàtica.
 • Garanteix la integritat i disponibilitat de la informació continguda a les bases de dades de l'organització, i en concordança amb les polítiques de seguretat que s'estableixin.
 • Garanteix la qualitat dels sistemes d'informació que desenvolupa, a través de la satisfacció dels requeriments funcionals, optimització dels recursos informàtics i minimització d'errors dels productes de la seva competència a implementar.
 • Fa les proves necessàries d'implementació i capacitació dels sistemes d'informació de la seva competència.
 • Proposa la modificació dels processos de l'organització a través de l'ús intensiu de tecnologies d'informació.Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE