Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Sectors

Accedeix a tots els sectors econòmics

Economia Blava: Pesca i Aqüicultura

El subsector de la pesca i l'aqüicultura ha tingut històricament un arrelament important, ja que a banda de ser un país marítim amb una forta tradició pesquera, les activitats que s'hi relacionen han estat cabdals per a la subsistència i desenvolupament del territori. En el subsector de la pesca i l'aqüicultura s'hi recullen les activitats relacionades amb l'explotació dels recursos marítims i el cultiu d'espècies aquàtiques i requereix, per tant, professionals amb formació i competències per a realitzar-les.

Documents (3 de 3)

Informe Sectorial: Economia blava

29-12-2023 | | català | principiant

Informe sectorial que dóna a conèixer els punts clau del sector així com les principals tendències, consolidades i emergents, d'aquest sector econòmic, tant en l'àmbit d'activitat, com dels perfils

Informe sectorial que dóna a conèixer els punts clau del sector així com les principals tendències, consolidades i emergents, d'aquest sector econòmic, tant en l'àmbit d'activitat, com dels perfils professionals i l'escenari de futur.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 29-12-2023

Obrir

Focus sectorial: Repair and Refit

03-08-2023 | | català | avançat

Aquest breu informe ens descriu l'activitat de repair and refit dins la nàutica. El manteniment i la reparació de vaixells són aspectes claus dins aquest sector i requereix uns

Aquest breu informe ens descriu l'activitat de repair and refit dins la nàutica. El manteniment i la reparació de vaixells són aspectes claus dins aquest sector i requereix uns perfils professionals determinats per tal de dur a terme aquesta tasca.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 03-08-2023

Obrir

Compendi de recursos per a la recerca de feina al sector Economia Blava

17-10-2022 | | català | principiant

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el sector Economia Blava amb tots els recursos que et poden ser d'utilitat: portals d'ocupació, empreses de selecció, directoris d'empresa, etc. Així com consells per orientar la teva recerca de feina en aquest sector.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 17-10-2022

Obrir

Videos Relacionats (2 de 2)

Testimoni Francesc Bonada: Economia Blava

Francesc Bonada, Cap de desenvolupament corporatiu al Port de Barcelona, ens explica les necessitats laborals i organitzatives del Port de Barcelona i ens descriu els perfils professionals amb més demanda de l'economia blava.

Jornada sectorial: Economia blava

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre professionals i empreses participants a la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial de l'economia blava en el futur de l'ocupació.

Enllaços d'interès (5 de 7)

Departament d'acció climàtica, Alimentació i Agenda Rural

27-05-2024 | | català | avançat

Dins del web del Departament d'acció climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya trobaràs informació d'interès relativa a aquests sectors i a les activitats que s'hi

Dins del web del Departament d'acció climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya trobaràs informació d'interès relativa a aquests sectors i a les activitats que s'hi desenvolupen.

Data de publicació: 27-05-2024

https://agricultura.gencat.cat/ca/inici/

Alimentaria

23-05-2024 | | català | avançat

L'organització Alimentaria Exhibitions, joint venture entre Fira de Barcelona i Reed Exhibitions, presenta fires del sector de l'alimentació, la restauració, el comerç internacional i sobre les tendències que marquen

L'organització Alimentaria Exhibitions, joint venture entre Fira de Barcelona i Reed Exhibitions, presenta fires del sector de l'alimentació, la restauració, el comerç internacional i sobre les tendències que marquen el futur, liderant el mercat firal internacional en el sector alimentari.

Data de publicació: 23-05-2024

https://www.alimentaria.com/ca/

Inforgrafia Economia Blava: Evolució i canvi tecnològic

22-04-2024 | | català | principiant

El sector Economia Blava, ha passat per diferents processos i fites a nivell de transformació en les darreres dècades, que han impactat als i les professionals i els han

El sector Economia Blava, ha passat per diferents processos i fites a nivell de transformació en les darreres dècades, que han impactat als i les professionals i els han demanat noves competències i coneixements. T'expliquem quins han estat aquests canvis i fem una mirada al futur del sector.

Autor: Barcelona Activa
Data de publicació: 18-04-2024

https://treball.barcelonactiva.cat/infografies/cat/timeline/economia-blava.html

Estudi dels perfils professionals de la Comunitat Portuària de Barcelona

25-01-2023 | | català | principiant

Actualització de l'Estudi sobre els principals perfils professionals que requereixen les empreses de la Comunitat Portuària de Barcelona. Elaborat per la Fundació BCN Formació Professional.

Actualització de l'Estudi sobre els principals perfils professionals que requereixen les empreses de la Comunitat Portuària de Barcelona. Elaborat per la Fundació BCN Formació Professional.

Data de publicació: 25-01-2023

https://www.fundaciobcnfp.cat/wp-content/uploads/2022/11/Actualitzacio-perfills-PdB.pdf

Infografia Economia Blava: Ecosistema del sector

12-12-2022 | | català | principiant

Centres formatius, clústers de referència, gremis, col·legis, projectes de ciutat... Tot això i molt més en aquesta infografia que et permetrà conèixer a fons l'ecosistema que configura el sector

Centres formatius, clústers de referència, gremis, col·legis, projectes de ciutat... Tot això i molt més en aquesta infografia que et permetrà conèixer a fons l'ecosistema que configura el sector de l' Economia Blava a la ciutat.

Autor: Barcelona Activa

https://treball.barcelonactiva.cat/infografies/cat/ecosistema/economia-blava.html

Veure més enllaços

Accés a les OCUPACIONS del SECTOR
Economia Blava

Pesca i aqüicultura


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE