Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Sectors

Accedeix a tots els sectors econòmics

Esport i Benestar

El sector de l'esport i el benestar engloba les activitats que tenen com a objectiu el foment del benestar integral de la ciutadania. Tant les activitats vinculades a la pràctica esportiva com aquelles de caràcter mes terapèutic, s'adrecen a fomentar un estil de vida saludable a través de pràctiques que donen resposta a les necessitats físiques, psicològiques i emocionals d'una persona. El sector recull des d'aquelles ocupacions vinculades als multitudinaris esdeveniments esportius, fins als i les professionals que treballen als equipaments esportius i incorpora tot el conjunt de perfils professionals vinculats a metodologies i teràpies alternatives adreçades a millorar el benestar de les persones.

Benestar i imatge personal

01-2012 | *** | català | principiant

Documents (5 de 6)

Panoràmica del sector: Esport i Benestar

04-2024 | * | català | avançat

En aquest document es mostren dades per tenir més informació sobre el sector que t'ajudaran en les teves decisions respecte al teu itinerari formatiu-laboral. Aquestes dades s'agrupen en el

En aquest document es mostren dades per tenir més informació sobre el sector que t'ajudaran en les teves decisions respecte al teu itinerari formatiu-laboral. Aquestes dades s'agrupen en el següents apartats: en poques paraules, transformació digital, fortaleses del sector a Barcelona, els més buscats (perfils professionals i competències) i el futur del sector

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 04-2024

Obrir

Focus sectorial: Ginys esportius

02-2024 | * | català | avançat

Breu document que ens parla de les tendències dels ginys esportius i l'impacte en els nous perfils professionals

Breu document que ens parla de les tendències dels ginys esportius i l'impacte en els nous perfils professionals

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 02-2024

Obrir

Informe Sectorial: Esport i Benestar

11-2023 | * | català | principiant

Informe sectorial que dóna a conèixer els punts clau del sector així com les principals tendències, consolidades i emergents, d'aquest sector econòmic, tant en l'àmbit d'activitat, com dels perfils

Informe sectorial que dóna a conèixer els punts clau del sector així com les principals tendències, consolidades i emergents, d'aquest sector econòmic, tant en l'àmbit d'activitat, com dels perfils professionals i l'escenari de futur.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 11-2023

Obrir

Focus sectorial: Esports electrònics, e-sports

08-2023 | *** | català | avançat

Breu document que defineix i conceptualitza l'e-sport com a nova modalitat esportiva i ens descriu quins són els perfils professionals que demana.

Breu document que defineix i conceptualitza l'e-sport com a nova modalitat esportiva i ens descriu quins són els perfils professionals que demana.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 08-2023

Obrir

Compendi de recursos per a la recerca de feina al sector Esport i Benestar

10-2022 | *** | català | principiant

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el sector Esport i Benestar, amb tots els recursos que et poden ser d'utilitat: portals d'ocupació, empreses de selecció, directoris d'empresa, etc. Així com consells per orientar la teva recerca de feina en aquest sector.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 10-2022

Obrir

Veure més documents

Videos Relacionats (5 de 5)

Testimoni sectorial: Alex Badrena

Àlex Badrena, director general d'ISMET, parla sobre les diferents disciplines dins les teràpies naturals i ens explica quines són les àrees en les que es desenvolupa l'oferta i la demanda en aquest sector.

Testimoni sectorial: Coral Vila

Coral Vila, professora d'educació física i també entrenadora de rugbi del GEIEG femení, ens explica quins són els perfils demandats pels clubs esportius i quines són les competències que han de tenir.

Testimoni sectorial: Victor Casanovas

Victor Casanovas, expert en estratègia digital i eSports a l'agència Sevenmila, ens explica com s'organitza un esdeveniment esportiu i quins són els professionals demandats, també en destaca la importància del model híbrid per a esdeveniments presencials i en línia.

Testimoni sectorial: Angel Panicello

L'expert en turisme d'aventura Angel Panicello ens explica les tendències i possibilitats d'ocupació en aquest àmbit.

Jornada sectorial: Turisme esportiu

Vídeo que resumeix les principals conclusions de la jornada sobre Turisme Esportiu, en què se n'analitzen les tendències més destacades i les oportunitats d'ocupació del sector.

Enllaços d'interès (5 de 5)

Infografia Esport i Benestar: Ecosistema del sector

12-12-2022 | *** | català | principiant

Centres formatius, clústers de referència, gremis, col·legis, projectes de ciutat... Tot això i molt més en aquesta infografia que et permetrà conèixer a fons l'ecosistema que configura el sector

Centres formatius, clústers de referència, gremis, col·legis, projectes de ciutat... Tot això i molt més en aquesta infografia que et permetrà conèixer a fons l'ecosistema que configura el sector de l¿Esport i Benestar a la ciutat.

Autor: Barcelona Activa

https://treball.barcelonactiva.cat/infografies/cat/ecosistema/esport-i-benestar.html

Infografia Esport i Benestar: Formació i ocupació

05-12-2022 | *** | català | principiant

En aquesta infografia podràs consultar quines són les formacions que et permetran accedir al sector de l'Esport i Benestar, algunes de les ocupacions més destacades i què valora i

En aquesta infografia podràs consultar quines són les formacions que et permetran accedir al sector de l'Esport i Benestar, algunes de les ocupacions més destacades i què valora i demanda especialment el sector.

Autor: Barcelona Activa
Data de publicació: 05-12-2022

https://treball.barcelonactiva.cat/infografies/cat/sector/esport-i-benestar.html

Col·legi de Professionals de l'Activitat Física i de l'Esport a Catalunya

07-01-2021 | ** | català | principiant

Portal del Col·legi de Professionals de l'Activitat Física i de l'Esport a Catalunya (COPLEFC). Ofereix pautes sobre com col·legiar-se o associar-se, informació sobre formacions i cursos, agenda d'activitats, publicacions

Portal del Col·legi de Professionals de l'Activitat Física i de l'Esport a Catalunya (COPLEFC). Ofereix pautes sobre com col·legiar-se o associar-se, informació sobre formacions i cursos, agenda d'activitats, publicacions esportives i altres serveis específics per persones col·legiades (borsa de treball, assessorament i consultes professionals, entre d'altres).

https://www.coplefc.cat/

Web d'Esport de la Generalitat

29-12-2020 | ** | català | principiant

Web d'esport de la Generalitat de Catalunya. Permet fer tràmits associatius i de lleure, consultar notícies, contactar amb les diferents dependències i representacions vinculades i a més aglutina informació

Web d'esport de la Generalitat de Catalunya. Permet fer tràmits associatius i de lleure, consultar notícies, contactar amb les diferents dependències i representacions vinculades i a més aglutina informació diferents temes vinculats a l'esport (federacions, alt rendiment, activitat física i salut, documentació i recerca esportiva, entitats esportives, equipaments esportius, esport escolar i universitari, formació esportiva, etc).

https://esport.gencat.cat/ca/inici

Web del Ministerio i del Consejo Superior de Deportes

29-12-2020 | ** | castellà | principiant

Web del Ministerio de Cultura y Deporte i del Consejo Superior de Deportes. Inclou informació sobre federacions, associacions, promoció de l'esport, temes d'alta competició i notícies i publicacions d'interès,

Web del Ministerio de Cultura y Deporte i del Consejo Superior de Deportes. Inclou informació sobre federacions, associacions, promoció de l'esport, temes d'alta competició i notícies i publicacions d'interès, etc.

https://www.csd.gob.es/es

Accés a les OCUPACIONS del SECTOR:
Esport i Benestar

Activitats esportives

Benestar

Banner Gran: Mapa Conceptual Turisme Esportiu

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE