Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Sectors

Accedeix a tots els sectors econòmics

Esport i Benestar

El sector de l'esport i el benestar engloba les activitats que tenen com a objectiu el foment del benestar integral de la ciutadania. Tant les activitats vinculades a la pràctica esportiva com aquelles de caràcter mes terapèutic, s'adrecen a fomentar un estil de vida saludable a través de pràctiques que donen resposta a les necessitats físiques, psicològiques i emocionals d'una persona. El sector recull des d'aquelles ocupacions vinculades als multitudinaris esdeveniments esportius, fins als i les professionals que treballen als equipaments esportius i incorpora tot el conjunt de perfils professionals vinculats a metodologies i teràpies alternatives adreçades a millorar el benestar de les persones.

Benestar i imatge personal

01-2012 |  *** | català | principiant

Documents (4 de 4)

Recursos per a la Recerca de Feina al Sector del Benestar i imatge personal

10-2015 |  *** | català | avançat

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el sector del Benestar i la Imatge Personal, amb tots els recursos que et poden ser d'utilitat: portals d'ocupació, empreses de selecció, directoris d'empresa, etc. Així com consells per orientar la teva recerca de feina en aquest sector. >

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 10-2015

Obrir

Informe sectorial: Benestar i imatge personal

01-2013 |  *** | català | avançat

Informe del sector del benestar i la imatge personal de Barcelona Activa. Es tracta d'un document que, de manera breu i concisa, dóna a conèixer quines són les principals

Informe del sector del benestar i la imatge personal de Barcelona Activa. Es tracta d'un document que, de manera breu i concisa, dóna a conèixer quines són les principals tendències, presents i futures, d'aquest sector econòmic, tant a nivell d'activitat, com dels perfils professionals associats a aquestes noves tendències i pautes de canvi.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 01-2013

Obrir

Càpsula sectorial de Benestar i Imatge personal: envelliment actiu, font de béns i serveis

11-2012 |  *** | català | avançat

Càpsula sectorial de benestar i imatge personal que tracta en detall l'impacte d'una tendència sobre el sector i els i les professionals que s'hi dediquen.

Càpsula sectorial de benestar i imatge personal que tracta en detall l'impacte d'una tendència sobre el sector i els i les professionals que s'hi dediquen.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 11-2012

Obrir

Accés a les OCUPACIONS del SECTOR:
Esport i Benestar

Activitats esportives

Benestar

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE