Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

Persona amb coneixements de vegetació, fauna, geografia, geologia, aprofitament dels recursos naturals, gestió i impacte de les activitats humanes sobre el medi natural, etc., que desenvolupa feines de guia i informació naturalista amb diferents grups.

Normalment treballa per a grups escolars, des del cicle inicial fins a ESO, però pot treballar també per a grups d'adults. En el primer cas organitza activitats perquè es produeixi un coneixement i apropament a la natura i, en el cas de persones adultes, l'activitat es basa més en el desenvolupament d'itineraris acompanyats d'informació sobre diferents aspectes d'ecologia o, fins i tot, sessions d'astronomia.

Tasques

  • Prepara i desenvolupa diferents activitats que facilitin el coneixement del medi natural i rural, adaptades a les diferents edats dels infants que hi participen.
  • Prepara i porta a terme itineraris de durada i dificultat variables, tenint en compte aspectes logístics i didàctics.
  • Informa sobre els aspectes de la natura, meteorologia, tradicions i vida rural segons cada recorregut.
  • És el responsable del bon desenvolupament de l'activitat, i de la cura i la integritat física de les persones participants.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE