Enviar
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.
Altres denominacions
Reboster/a de restaurant
Descripció
El/La pastisser/a de restaurant és el/la professional que, treballant a la cuina d'aquests establiments, s'ocupa de la conserva, elaboració i presentació de les postres de la carta. Elabora tant la pastisseria dolça com la salada a partir de diferents tipus de masses, gelatines, fruites, gelats, cremes, xocolates, caramels, etc. La seva feina conjuga el domini de la tècnica i el bon ofici amb un important component creatiu.
Tasques
© Barcelona Activa 2011
Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet
Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball
Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva