Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Venedor/a de mòbils
Tècnic/a comercial

Descripció

Aquest/a professional organitza el punt de venda dels productes i serveis que ofereix el camp dels dispositius electrònics portàtils (telèfons mòbils, smartphones, PDA i altres), a partir de les pautes establertes per l'empresa matriu. També s'ocupa de l'atenció personalitzada a la clientela, l'assessora i li fa demostracions dels productes i serveis oferts.
S'encarrega d'elaborar promocions i emprendre iniciatives comercials a fi d'assolir els objectius establerts per l'empresa matriu.

Tasques

  • Realitza l'assessorament i la demostració in situ dels productes i serveis que s'ofereixen en l'àmbit dels dispositius electrònics mòbils (per exemple, Internet amb mobilitat, PDA, Handhelds, telèfons mòbils, smartphones, comunicacions sense fils). Es responsabilitza de la venda de productes i serveis basats en les últimes tecnologies del mercat.
  • Organitza el punt de venda, segons els criteris establerts, per tal d'aconseguir els objectius assignats.
  • Controla i organitza les operacions d'emmagatzematge dels productes que es venen.
  • Gestiona les ofertes i operacions comercials (elaboració de propostes i contractes).
  • Posa en pràctica les accions comercials i de marxandatge que defineixen la unitat de negoci de l'empresa: prepara els aparadors i elabora les promocions.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE