Descripció
El/la responsable de càtering i col·lectivitats planifica i coordina totes les tasques i la logística necessàries per prestar un servei de restauració en un espai o situació determinada. Els serveis de càtering i restauració col·lectiva es poden prestar tant de manera puntual (en celebracions, reunions o esdeveniments) com de manera habitual en activitats que comporten l'alimentació de persones usuàries (en escoles, residències, hospitals, centres d'internament o mitjans de transport, entre d'altres).
Aquest/a professional ha de combinar coneixements gastronòmics i de gestió. La seva funció principal és vetllar per oferir un bon servei on tot funcioni correctament, assegurant-se d'assolir el nivell de qualitat gastronòmica i d'atenció acordat. Per aconseguir-ho, supervisa tant el pressupost existent, com les comandes, la qualitat de la matèria primera rebuda, l'ajust a la línia gastronòmica escollida i la feina del seu personal a càrrec, que inclou la correcta manipulació dels productes segons la normativa sanitària.
Tasques
© Barcelona Activa 2023
Centre per al desenvolupament professional Porta22
Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball
De dilluns a divendres de 9 a 18 h