Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Dissenyador/a - conceptualitzador/a de botigues virtuals; e-shopper; e- tailer

Descripció

Professional expert/a en la comercialització minorista de productes i serveis al consumidor final pel canal electrònic (B2C).

Aquesta especialització transversal posa èmfasi en àrees de màrqueting com la interacció en el mitjà digital amb el client, l'estudi del comportament de l'e-consumidor, el disseny conceptual dels espais digitals, la gestió de les categories, la venda creuada (cross-selling); en els mitjans de pagament segurs; en els sistemes d'informació i la gestió de la logística de distribució de les compres.

Una altra especialització d'aquesta ocupació s'orienta cap als mercats industrials (B2B).

Tasques

  • Coordina el canal online del departament de ventes en una empresa.
  • Defineix els processos d'interacció, servei i atenció a clients per aconseguir una experiència de compra satisfactòria.
  • Desenvolupa, coordina i implementa les estratègies de negoci per optimitzar els ingressos dels clients: vendes, publicitat, subscripció, etc.
  • Coordina l'estratègia del canal amb els/les responsables d'altres canals de vendes.
  • Dirigeix l'anàlisi del comportament (i audiència) de la clienta i elabora les estratègies de fidelització: promocions, targetes d'afiliació, estratègies de venda creuada, etc.
  • Supervisa i implementa la tasca de l'equip d'experts en interactivitat i usabilitat, dissenyadors web, programadors, etc. Que desenvolupen el portal web de venda.
  • Coneix les solucions tecnològiques del sector.
  • Coneix les novetats de desenvolupament de negoci a Internet: Subhastes, C2B (compra sindicada per part dels consumidors), etc.
  • Coneix les diferents solucions de seguretat electrònica per garantir la qualitat de les transaccions entre els operadors (proveïdors i clientela).


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE