Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Sectors

Accedeix a tots els sectors econòmics

TIC: Solucions digitals

Les solucions digitals són la resposta a les diverses necessitats dels negocis respecte a la tecnologia. Aquest subsector proporciona i dissenya les eines per facilitar la transformació dels processos de les empreses i dona resposta a necessitats concretes, ja siguin de ciberseguretat, com a consultoria especialitzada, desenvolupant aplicacions i hardware a mida o aplicant la gestió de dades (Big Data) o la intel·ligència artificial (AI) per millorar resultats i la gestió de l'empresa client.

Documents (5 de 11)

Informe Sectorial: Sector TIC

02-12-2023 | | català | principiant

Informe sectorial que dóna a conèixer els punts clau del sector així com les principals tendències, consolidades i emergents, d'aquest sector econòmic, tant en l'àmbit d'activitat, com dels perfils

Informe sectorial que dóna a conèixer els punts clau del sector així com les principals tendències, consolidades i emergents, d'aquest sector econòmic, tant en l'àmbit d'activitat, com dels perfils professionals i l'escenari de futur.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 02-12-2023

Obrir

Focus sectorial: Big data

07-08-2023 | | català | avançat

Breu informe que ens explica el perquè del Big data i quines aplicacions i beneficis té per a l'empresa. També destaca l'impacte en els perfils professionals.

Breu informe que ens explica el perquè del Big data i quines aplicacions i beneficis té per a l'empresa. També destaca l'impacte en els perfils professionals.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 07-08-2023

Obrir

Focus sectorial: Programació

07-08-2023 | | català | avançat

Document que ens parla de com la programació és una competència essencial més enllà del sector TIC i de quina és la seva rellevància dins el mercat de treball.

Document que ens parla de com la programació és una competència essencial més enllà del sector TIC i de quina és la seva rellevància dins el mercat de treball.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 07-08-2023

Obrir

Focus sectorial: Bessons digitals

01-08-2023 | | català | avançat

Breu informe on s'explica que són els bessons digitals, quines són les seves implicacions dins el procés productiu i quin serà el seu impacte dins els perfils professionals.

Breu informe on s'explica que són els bessons digitals, quines són les seves implicacions dins el procés productiu i quin serà el seu impacte dins els perfils professionals.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 01-08-2023

Obrir

Informe Digital Talent Overview 2023

21-06-2023 | | català | avançat

Informe elaborat per Barcelona Digital Talent, on es fa un anàlisi de la situació del sector digital, a nivell global, on es posa de manifest la tendència de la

Informe elaborat per Barcelona Digital Talent, on es fa un anàlisi de la situació del sector digital, a nivell global, on es posa de manifest la tendència de la generació d'ocupació en aquest sector.

Autor: Barcelona Digital Talent
Data d'edició: 21-06-2023

Obrir

Veure més documents

Videos Relacionats (5 de 5)

Testimoni sectorial: Joaquín Garrido

Joaquín Garrido, enginyer informàtic a Global SIO, parla sobre la importància de les TIC en el futur del sector, com transformarà la tasca dels i les professionals que s'hi dediquen i quines són les noves tendències.

Testimoni sectorial: Marta Vallés

Marta Vallès, cofundadora de Vottun, tracta el tema de la revolució del Blockchain dins del sector de les TIC, ens explica quins són els perfils més demandats dins aquest camp i quines competències han de tenir.

Testimoni sectorial: Josep Paradells

Josep Paradells, professor de la UPC i director en la Fundació i2CAT, parla sobre la importància de les TIC en el futur del sector, com transformarà la tasca dels i les professionals que s'hi dediquin i quines són les noves competències.

Jornada sectorial: Economia digital - Jordi Arrufí

Les tecnologies digitals ocupen cada vegada més un lloc clau al món professional. Jordi Arrufí, director del Programa Talent Digital del Mobile World Capital Barcelona, explica les noves tendències en l'àmbit de l'economia digital i els perfils més buscats al sector.

Jornada sectorial: Àmbit Mobile

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre els i les professionals i empreses participants a la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial de l'àmbit de les telecomunicacions en el futur de l'ocupació.

Enllaços d'interès (5 de 12)

InfografiaTIC: Ecosistema del sector

22-01-2024 | | català | principiant

Centres formatius, clústers de referència, gremis, col·legis, projectes de ciutat... Tot això i molt més en aquesta infografia que et permetrà conèixer a fons l'ecosistema que configura el sector

Centres formatius, clústers de referència, gremis, col·legis, projectes de ciutat... Tot això i molt més en aquesta infografia que et permetrà conèixer a fons l'ecosistema que configura el sector TIC a la ciutat.

Autor: Barcelona Activa
Data de publicació: 22-01-2024

https://treball.barcelonactiva.cat/infografies/cat/ecosistema/tic.html

Indicadors laborals del Sector TIC a Barcelona 2022

30-05-2023 | | català | principiant

Pràctica infografia amb les principals dades del Sector TIC a Barcelona 2022. El document està elaborat per el Departament d'Estudis de la Gerència de Política Econòmica i Desenvolupament Local

Pràctica infografia amb les principals dades del Sector TIC a Barcelona 2022. El document està elaborat per el Departament d'Estudis de la Gerència de Política Econòmica i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Barcelona a partir de dades del Departament d'Estadística de l'Ajuntament.

Autor: Barcelona Activa
Data de publicació: 30-05-2023

https://infogram.com/indicadors-laborals-del-sector-tic-2022-1hd12yx0x3knw6k?live

Infografia TIC:Evolució i canvi tecnològic

17-01-2023 | | català | principiant

El sector TIC ha passat per diferents processos i fites a nivell de transformació en les darreres dècades, que han impactat als i les professionals i els han demanat

El sector TIC ha passat per diferents processos i fites a nivell de transformació en les darreres dècades, que han impactat als i les professionals i els han demanat noves competències i coneixements. T'expliquem quins han estat aquests canvis i fem una mirada al futur del sector.

Autor: Barcelona Activa
Data de publicació: 15-01-2023

https://treball.barcelonactiva.cat/infografies/cat/timeline/tic.html

Infografia TIC: Formació i ocupació

05-12-2022 | | català | principiant

En aquesta infografia podràs consultar quines són les formacions que et permetran accedir al sector TIC, algunes de les ocupacions més destacades i què valora i demanda especialment el

En aquesta infografia podràs consultar quines són les formacions que et permetran accedir al sector TIC, algunes de les ocupacions més destacades i què valora i demanda especialment el sector.

Autor: Barcelona Activa
Data de publicació: 05-12-2022

https://treball.barcelonactiva.cat/infografies/cat/sector/tic.html

Barcelona Digital Centre Tecnològic

10-05-2021 | | català | avançat

Barcelona Digital Centre Tecnològic (BDigital) és un centre tecnològic avançat especialitzat en l'aplicació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en els camps de la Salut,

Barcelona Digital Centre Tecnològic (BDigital) és un centre tecnològic avançat especialitzat en l'aplicació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en els camps de la Salut, la Seguretat, la Mobilitat i l'energia i l'Alimentació i el Medi Ambient.

http://www.bdigital.org/

Veure més enllaços

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE