Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Software Agent; Expert-softagents Ex.

Descripció

L'enginyer/a en intel·ligència artificial realitza accions de programació basades en intel·ligència artificial. Es treballa a partir d'agents intel·ligents, sistemes computacionals que estan situats dins d'un entorn i que són capaços de dur a terme accions autònomes per tal d'assolir els seus objectius. Interactuen molts elements dinàmics, aprenen mútuament o del seu hàbitat - bases de dades, sistemes d'informació, etc. - cosa que els permet emular comportaments de persones o màquines, i prendre decisions segons la missió per la qual hagin estat programats.

La Intel·ligència Artificial és una disciplina molt amplia, on podem trobar múltiples àrees de treball: robòtica, processament de llenguatge natural (PLN), aprenentatge automàtic (Machine learning), xarxes neuronals, visió artificial, modelització basada en agents intel·ligents, big data, sistemes de recomanació, anàlisi predictiu etc.

Tasques

Les tasques que duu a terme l'enginyer/a en intel·ligència artificial són les següents:
  • Desenvolupa algoritmes d'intel·ligència artificial (IA) aplicant sistemes de lògica difusa.
  • Desenvolupa aplicacions de personalització basades en xarxes neuronals i datamining.
  • S'encarrega de la integració amb plataformes d'Internet i CRM (Customer Relationship Management).
  • Modela sistemes multiagent d'aplicació a diferents àmbits online i desenvolupa l'ús de tècniques de negociació dins d'aquests sistemes.
  • Aplica creativament la seva experiència en intel·ligència artificial pel desenvolupament de prototips aplicats a donar solucions reals a diferents demandes.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE