Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

Actualment és una ocupació amb una demanda considerable, ja que per la majoria de les pimes no té cap sentit tenir un professional treballant a jornada completa en aquest tema, i per tant contracten assessories laborals o gestories que disposen dels especialistes necessaris per fer aquesta feina. D'altra banda, la necessitat d'adaptar-se a les novetats de la normativa laboral reclamen l'actuació d'un expert en relacions laborals que pugui gestionar tots els aspectes relacionats amb la gestió de les relacions de treball en una empresa.

Tasques

  • Recopila la informació sobre els treballadors d'una empresa (contracte, conveni, hores de treball, condicions) per tal de calcular la seva nòmina, preparar-la i també preparar tota la documentació que cal presentar a l'administració de la Seguretat Social, en coneixement de la normativa laboral existent.
  • Calcula les prestacions i indemnitzacions dels treballadors i assessora tant els empresaris com els treballadors en situacions d'acomiadament o de jubilació o prejubilació d'aquests darrers.
  • En la seva funció d'assessorament, també pot representar el treballador o l'empresari en un judici a la Magistratura de Treball o en la negociació de convenis col·lectius.
  • Igualment, pels seus coneixements, també pot assessorar l'empresari sobre la millor manera d'organitzar i ordenar les relacions laborals dins una empresa per tal d'aconseguir els millors resultats tant per als treballadors com per a l'empresari.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE