Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

El/La responsable en política de la competència analitza i assessora empreses o institucions públiques sobre les condicions de salvaguarda de la competència, quan es planteja o es preveu una fusió d'empreses o l'absorció d'una empresa per una altra. En aquest sentit, vetlla per tal d'evitar que es produeixin acords i pràctiques concertades entre empreses, situacions d'abús de posició dominant i concentracions en el sector que puguin constituir una vulneració de la normativa de la competència.

Tasques

  • Estudia i interpreta la normativa relativa a la política de competència en l'àmbit català, espanyol i europeu.
  • Assessora empreses o institucions públiques sobre les condicions de salvaguarda de la competència.
  • Investiga casos en què, a priori, es preveu que es produeix una vulneració de la normativa vigent en matèria de competència.
  • Investiga, documenta i prepara casos en què s'ha interposat una denúncia per vulneració de la normativa vigent en matèria de competència.
  • Representa el seu client o bé actua en nom de l'Estat davant del Tribunal de Defensa de la Competència.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE