Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Enginyer/a en cap de xarxes privades o circuits tancats d'usuaris

Descripció

Aquest professional coordina, dirigeix i supervisa els projectes d'implantació de xarxes privades basades en sistemes de radiocomunicacions coneguts amb el nom de trunking. Aquests sistemes de comunicacions inclouen equips fixes, portàtils i mòbils, i es diferencien dels sistemes convencionals pel fet que proporcionen privacitat, eviten les interferències, aporten fiabilitat de funcionament i intercomunicació immediata entre els interlocutors.

Les principals aplicacions d'aquest tipus de xarxes són serveis d'emergència, transports, cossos de seguretat, etc. A l'utilitzar aquest sistema, l'usuari s'assegura que cap altra persona podrà captar el senyal ni tampoc escoltar o intervenir les seves comunicacions.

Tasques

  • Analitza la viabilitat tècnica i econòmica d'aquests projectes.
  • Elabora el pla de projecte i aprova la documentació que ha de presentar-se als organismes oficials.
  • Prepara i executa els plans de risc i contingència (accions precises orientades a recuperar les funcions crítiques del projecte en el mínim temps possible quan succeeix una eventualitat que afecta directament les operacions del projecte).
  • Dirigeix i coordina l'equip de persones que hi participen: organitza i distribueix les seves tasques a fi d'assolir l'èxit del projecte.
  • S'encarrega del seguiment del projecte; vetlla pel compliment dels terminis, la qualitat i els costos establerts.
  • Coordina i realitza el seguiment dels projectes d'implantació d'una xarxa privada amb els responsables del client.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE