Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Sectors

Accedeix a tots els sectors econòmics

Comerç i Turisme: Experiència turística

Barcelona és una ciutat oberta al turisme que compta cada any amb milions de visites. Per aquest motiu el sector ha evolucionat cap a la recerca de la millora contínua i la combinació de diferents productes turístics per tal d'aconseguir oferir a les persones que ens visiten una experiència més satisfactòria. Així, les agències de viatges, tour operadors i professionals que conformen aquest sector, s'adapten a les necessitats del públic consumidor i diversifiquen l'oferta turística, creant experiències més significatives i personalitzades com el turisme ecològic, el de negocis, el cultural o el gastronòmic, dinamitzant el turisme i promovent el desenvolupament local del territori.

Documents (3 de 3)

Informe Sectorial: Comerç i Turisme

29-12-2023 | | català | principiant

Informe sectorial que dóna a conèixer els punts clau del sector així com les principals tendències, consolidades i emergents, d'aquest sector econòmic, tant en l'àmbit d'activitat, com dels perfils

Informe sectorial que dóna a conèixer els punts clau del sector així com les principals tendències, consolidades i emergents, d'aquest sector econòmic, tant en l'àmbit d'activitat, com dels perfils professionals i l'escenari de futur.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 29-12-2023

Obrir

Focus sectorial: L'experiència de client

02-08-2023 | | català | avançat

Aquest breu informe ens parla del perquè de l'experiència de client i com la seva aplicació genera beneficis per a les empreses. També fa referència als perfils professionals implicats.

Aquest breu informe ens parla del perquè de l'experiència de client i com la seva aplicació genera beneficis per a les empreses. També fa referència als perfils professionals implicats.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 02-08-2023

Obrir

Compendi de recursos per a la recerca de feina al sector Comerç i Turisme

19-10-2022 | | català | principiant

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el sector Comerç i Turisme amb tots els recursos que et poden ser d'utilitat: portals d'ocupació, empreses de selecció, directoris d'empresa, etc. Així com consells per orientar la teva recerca de feina en aquest sector.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 19-10-2022

Obrir

Videos Relacionats (3 de 3)

Jornada sectorial: Turisme esportiu

Vídeo que resumeix les principals conclusions de la jornada sobre Turisme Esportiu, en què se n'analitzen les tendències més destacades i les oportunitats d'ocupació del sector.

Jornada Sectorial: Turisme 2017

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre els i les professionals i empreses participants a la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial del sector del turisme en el futur de l'ocupació.

Jornada sectorial: Turisme 2018

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre els i les professionals i empreses participants a la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial del sector del turisme en el futur de l'ocupació.

Enllaços d'interès (5 de 9)

Infografia Comerç i Turisme: Evolució i canvi tecnològic

18-04-2024 | | català | principiant

El sector Comerç i Turisme, ha passat per diferents processos i fites a nivell de transformació en les darreres dècades, que han impactat als i les professionals i els

El sector Comerç i Turisme, ha passat per diferents processos i fites a nivell de transformació en les darreres dècades, que han impactat als i les professionals i els han demanat noves competències i coneixements. T'expliquem quins han estat aquests canvis i fem una mirada al futur del sector.

Autor: Barcelona Activa
Data de publicació: 18-04-2024

https://treball.barcelonactiva.cat/infografies/cat/timeline/comerc-i-turisme.html

Infografia Comerç i Turisme: Ecosistema del setor

11-01-2024 | | català | principiant

Centres formatius, clústers de referència, gremis, col·legis, projectes de ciutat... Tot això i molt més en aquesta infografia que et permetrà conèixer a fons l'ecosistema que configura el sector

Centres formatius, clústers de referència, gremis, col·legis, projectes de ciutat... Tot això i molt més en aquesta infografia que et permetrà conèixer a fons l'ecosistema que configura el sector del Comerç i Turisme a la ciutat.

Autor: Barcelona Activa
Data de publicació: 11-01-2024

https://treball.barcelonactiva.cat/infografies/cat/ecosistema/comerc-i-turisme.html

Infografia Comerç i Turisme: Formació i ocupació

30-11-2022 | | català | principiant

En aquesta infografia podràs consultar quines són les formacions que et permetran accedir al sector del Comerç i Turisme, algunes de les ocupacions més destacades i què valora i

En aquesta infografia podràs consultar quines són les formacions que et permetran accedir al sector del Comerç i Turisme, algunes de les ocupacions més destacades i què valora i demanda especialment el sector.

Autor: Barcelona Activa
Data de publicació: 05-12-2022

https://treball.barcelonactiva.cat/infografies/cat/sector/comerc-i-turisme.html

Infografia: Dades clau del Sector Turisme

12-07-2021 | | català | principiant

Aquesta infografia presenta els indicadors sobre el sector Turisme a Barcelona el 2020 que necessites saber. El document ha estat elaborat pel Departament d'Estudis de la Gerència de Política

Aquesta infografia presenta els indicadors sobre el sector Turisme a Barcelona el 2020 que necessites saber. El document ha estat elaborat pel Departament d'Estudis de la Gerència de Política Econòmica i Desenvolupame nt Local de l'Ajuntament de Barcelona a partir de dades del Departament d'Estadística de l'Ajuntament de Barcelona.

Autor: Barcelona Activa
Data de publicació: 12-07-2021

https://infogram.com/indicadors-laboral-del-sector-turisme-2020-1h984wdde1qz2p3?live

FETAVE - Federación Empresarial de Asociaciones Territoriales de Agencias de Viajes Españolas

09-05-2021 | | castellà | principiant

La Federació Espanyola d'Associacions d'Agències de Viatges és una Organització d'àmbit nacional, formada actualment per 17 Associacions Empresarials d'Agències de Viatges unides per a defensar els seus interessos i

La Federació Espanyola d'Associacions d'Agències de Viatges és una Organització d'àmbit nacional, formada actualment per 17 Associacions Empresarials d'Agències de Viatges unides per a defensar els seus interessos i lluitar per la consecució d'objectius comuns.

http://www.fetave.es/

Veure més enllaços

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE