Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Sectors

Accedeix a tots els sectors econòmics

Comerç i Turisme: Allotjament i Restauració

Tradicionalment, un dels motors econòmics del nostre territori ha estat l'allotjament i la restauració. Es tracta d'un sector dinàmic que es transforma per adaptar-se a les noves exigències de la ciutadania i el turisme i per a contribuir al desenvolupament sostenible del territori. La diversificació de l'oferta turística i l'aparició de noves demandes provoca, al seu torn, la creació de nous models de negoci que requereixen de professionals especialitzats capaços de donar-hi resposta, oferint serveis de qualitat i adaptats a aquestes necessitats.

Documents (3 de 3)

Informe Sectorial: Comerç i Turisme

29-12-2023 | | català | principiant

Informe sectorial que dóna a conèixer els punts clau del sector així com les principals tendències, consolidades i emergents, d'aquest sector econòmic, tant en l'àmbit d'activitat, com dels perfils

Informe sectorial que dóna a conèixer els punts clau del sector així com les principals tendències, consolidades i emergents, d'aquest sector econòmic, tant en l'àmbit d'activitat, com dels perfils professionals i l'escenari de futur.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 29-12-2023

Obrir

Focus sectorial: L'experiència de client

02-08-2023 | | català | avançat

Aquest breu informe ens parla del perquè de l'experiència de client i com la seva aplicació genera beneficis per a les empreses. També fa referència als perfils professionals implicats.

Aquest breu informe ens parla del perquè de l'experiència de client i com la seva aplicació genera beneficis per a les empreses. També fa referència als perfils professionals implicats.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 02-08-2023

Obrir

Compendi de recursos per a la recerca de feina al sector Comerç i Turisme

19-10-2022 | | català | principiant

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el sector Comerç i Turisme amb tots els recursos que et poden ser d'utilitat: portals d'ocupació, empreses de selecció, directoris d'empresa, etc. Així com consells per orientar la teva recerca de feina en aquest sector.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 19-10-2022

Obrir

Videos Relacionats (2 de 2)

Jornada Sectorial: Turisme 2017

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre els i les professionals i empreses participants a la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial del sector del turisme en el futur de l'ocupació.

Jornada sectorial: Turisme 2018

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre els i les professionals i empreses participants a la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial del sector del turisme en el futur de l'ocupació.

Enllaços d'interès (5 de 15)

Agència Catalana de Seguretat Alimentària. Departament de Salut

23-05-2024 | | català | principiant

L'Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) és un organisme autònom adscrit al Departament de Salut, que té com a finalitat aconseguir el màxim grau de seguretat alimentària a Catalunya

L'Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) és un organisme autònom adscrit al Departament de Salut, que té com a finalitat aconseguir el màxim grau de seguretat alimentària a Catalunya mitjançant la planificació i la coordinació de les actuacions de control, amb la col·laboració i la cooperació de les diferents administracions públiques i dels sectors l'activitat dels quals incideixen, directament o indirectament, en la seguretat alimentària.

Data de publicació: 23-05-2024

http://acsa.gencat.cat/ca/inici

Infografia Comerç i Turisme: Evolució i canvi tecnològic

18-04-2024 | | català | principiant

El sector Comerç i Turisme, ha passat per diferents processos i fites a nivell de transformació en les darreres dècades, que han impactat als i les professionals i els

El sector Comerç i Turisme, ha passat per diferents processos i fites a nivell de transformació en les darreres dècades, que han impactat als i les professionals i els han demanat noves competències i coneixements. T'expliquem quins han estat aquests canvis i fem una mirada al futur del sector.

Autor: Barcelona Activa
Data de publicació: 18-04-2024

https://treball.barcelonactiva.cat/infografies/cat/timeline/comerc-i-turisme.html

Infografia Comerç i Turisme: Ecosistema del setor

11-01-2024 | | català | principiant

Centres formatius, clústers de referència, gremis, col·legis, projectes de ciutat... Tot això i molt més en aquesta infografia que et permetrà conèixer a fons l'ecosistema que configura el sector

Centres formatius, clústers de referència, gremis, col·legis, projectes de ciutat... Tot això i molt més en aquesta infografia que et permetrà conèixer a fons l'ecosistema que configura el sector del Comerç i Turisme a la ciutat.

Autor: Barcelona Activa
Data de publicació: 11-01-2024

https://treball.barcelonactiva.cat/infografies/cat/ecosistema/comerc-i-turisme.html

Infografia Comerç i Turisme: Formació i ocupació

30-11-2022 | | català | principiant

En aquesta infografia podràs consultar quines són les formacions que et permetran accedir al sector del Comerç i Turisme, algunes de les ocupacions més destacades i què valora i

En aquesta infografia podràs consultar quines són les formacions que et permetran accedir al sector del Comerç i Turisme, algunes de les ocupacions més destacades i què valora i demanda especialment el sector.

Autor: Barcelona Activa
Data de publicació: 05-12-2022

https://treball.barcelonactiva.cat/infografies/cat/sector/comerc-i-turisme.html

Infografia: Dades clau del Sector Turisme

12-07-2021 | | català | principiant

Aquesta infografia presenta els indicadors sobre el sector Turisme a Barcelona el 2020 que necessites saber. El document ha estat elaborat pel Departament d'Estudis de la Gerència de Política

Aquesta infografia presenta els indicadors sobre el sector Turisme a Barcelona el 2020 que necessites saber. El document ha estat elaborat pel Departament d'Estudis de la Gerència de Política Econòmica i Desenvolupame nt Local de l'Ajuntament de Barcelona a partir de dades del Departament d'Estadística de l'Ajuntament de Barcelona.

Autor: Barcelona Activa
Data de publicació: 12-07-2021

https://infogram.com/indicadors-laboral-del-sector-turisme-2020-1h984wdde1qz2p3?live

Veure més enllaços

Accés a les OCUPACIONS del SECTOR
Comerç i Turisme


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE