Descripció
El/la tècnic/a d'elaboració de refrescos és qui realitza les operacions de recepció, emmagatzematge de matèries primeres, elaboració i embotellament de refrescos i aigües de beure envasades, així com l'aplicació dels tractaments posteriors per a la seva conservació, seguint les condicions establertes en els manuals de procediment i qualitat aplicant les bones pràctiques de fabricació i manipulació segons la normativa tècnico-sanitària vigent.
Desenvolupa la seva activitat professional en indústries d'elaboració i envasament de begudes refrescants i/o d'aigües de beguda envasades, o bé en embotelladores d'aigua mineromedicinals.
Aquest/a professional està capacitat/da per desenvolupar processos d'envasament de begudes, manipular la maquinària per a l'elaboració de begudes sense alcohol operar la maquinària embotelladora de begudes, així com realitzar tasques de tractaments d'aigua.
Tasques
© Barcelona Activa 2023
Centre per al desenvolupament professional Porta22
Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball
De dilluns a divendres de 9 a 18 h