Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

Coneix aquesta ocupació

Descripció

El/la tècnic/a d'elaboració de refrescos és qui realitza les operacions de recepció, emmagatzematge de matèries primeres, elaboració i embotellament de refrescos i aigües de beure envasades, així com l'aplicació dels tractaments posteriors per a la seva conservació, seguint les condicions establertes en els manuals de procediment i qualitat aplicant les bones pràctiques de fabricació i manipulació segons la normativa tècnico-sanitària vigent.

Desenvolupa la seva activitat professional en indústries d'elaboració i envasament de begudes refrescants i/o d'aigües de beguda envasades, o bé en embotelladores d'aigua mineromedicinals.

Aquest/a professional està capacitat/da per desenvolupar processos d'envasament de begudes, manipular la maquinària per a l'elaboració de begudes sense alcohol operar la maquinària embotelladora de begudes, així com realitzar tasques de tractaments d'aigua.

Tasques

  • Controla el procés d'envasament i condicionament de begudes.
  • Rep i controla les matèries primeres i auxiliars necessàries per al procés productiu de refrescos i aigües de beguda envasades i realitza l'emmagatzematge i l'expedició dels productes acabats.
  • Realitza els tractaments físics i fisicoquímics de les matèries primeres, per adaptar-los a les condicions específiques de la producció de refrescos i d'aigües de beguda.
  • Prepara les barreges de bases i concentrats per a l'obtenció de diferents productes que intervenen en l'elaboració de refrescos.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE