Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Tècnic/a en plàstics per a l'agricultura; Especialista en plàstics per a la ramaderia; Tècnic/a comercial en agroaplicacions plàstiques.

Descripció

El/la plasticultor/a aconsella i/o duu a terme noves instal·lacions agràries i ramaderes o les modernitza. En aquestes instal·lacions el plàstic és l'element principal, sigui per a regatge, cultiu, protecció de llavors, hivernacles, jardineria o ramaderia.

Tasques

  • Aconsella sobre la utilització del material plàstic més adequat en cada ús, sigui en agricultura o en ramaderia.
  • Planifica i organitza instal·lacions, per a tercers, adaptades a la demanda (tipus de collita o producció animal), al tipus de producció de l'explotació (intensiva, de secà, etc.) i a la climatologia, sempre segons la normativa vigent sobre aplicació de plàstics.
  • Proposa i duu a la pràctica la introducció de nous materials plàstics i la substitució dels ja existents, quan el seu cicle de vida així ho aconsella.
  • Elabora pressupostos de les implantacions i modernitzacions de les instal·lacions.
  • Adapta i gestiona la mà d'obra en la construcció o en l'adaptació d'instal·lacions.
  • Coordina els equips en la construcció o adaptació de les instal·lacions. Pot tenir a càrrec seu mà d'obra fixa, i segons els projectes ha de gestionar mà d'obra temporal.
  • Assegura que la instal·lació acompleix la normativa legal vigent.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE