Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Eco-acústic/a

Descripció

El/La consultor/a acústic/a és responsable del compliment dels criteris de qualitat acústica prefixats en el sector de la construcció, del transport, de la indústria, de la planificació del territori, etc.

Treballa en estreta col·laboració amb l'equip multidisciplinari que intervé en el projecte, i que poden ser arquitectes/as, urbanistes/as, enginyers/es, etc.

Tasques

  • Coordina els diferents professionals, oficis i empreses que intervenen en la realització de projectes d'infraestructures, espais públics o instal·lacions industrials, entre d'altres (enginyeria civil i industrial, arquitectura, urbanisme, paisatgisme, etc.), per aportar criteris i solucions específiques en el camp acústic.
  • Analitza i verifica els materials i les solucions constructives per aconseguir els objectius de qualitat acústica prefixats, dels quals serà el principal responsable.
  • Organitza i planifica projectes i obres en casos d'adequació acústica d'espais públics, privats i infraestructures existents.
  • Realitza tasques de consultoria en matèria d'impacte ambiental de la contaminació acústica, segons la normativa vigent en valors d'emissió i immissió i els problemes detectats.
  • Fa el seguiment i l'anàlisi del comportament de les infraestructures i dels espais construïts, al llarg de la vida útil de l'espai o durant l'explotació concreta.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE