Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Auditor/a d'execució

Descripció

La missió d'aquest/a professional és realitzar el seguiment de l'execució de l'obra d'acord amb l'informe realitzat per l'auditor/a tècnic/a extern/a de qualitat i amb la normativa del Codi Tècnic d'Edificació, de la Llei d'Ordenació de l'Edificació de 1999 (que regula les responsabilitats de tots els agents que intervenen en el procés de construcció) i altres normatives d'aplicació. També ha d'elaborar informes de reserves tècniques i presentar-los a la companyia d'assegurances.

Tasques

Les tasques associades a aquest perfil professional són:
  • Mira i constata in situ que, els aspectes avaluats en l'auditoria, s'estan realitzant d'acord amb el que indica i es descriu en el projecte.
  • En cas de detectar alguna irregularitat o de què no s'està realitzant segons els paràmetres del projecte, informa de la corresponent correcció i/o fa una reserva tècnica o informe que avisa a la companyia asseguradora de la irregularitat.
  • Elabora els informes de seguiment de l'execució i el informe final de conclusions als efectes de l'assegurança decennal de danys.
  • Generalment, aquest/a professional porta diverses obres simultàniament.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE