Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

El/la tècnic/a paisatgista és el/la professional que valora, avalua, crea, preserva, restaura o revaloritza els espais territorials a diferents escales: des d'un jardí històric fins a una planificació a escala regional, passant per una zona enjardinada d'una indústria. El seu objectiu és fer compatible el manteniment i la millora dels sistemes naturals amb les intervencions que comporta la urbanització. Per aconseguir aquest objectiu ha de tenir en compte les característiques naturals i els valors històrics i culturals del lloc.

Tasques

  • Estudia la zona on es realitzarà el projecte des dels punts de vista climatològic, sociològic, històric, geobotànic, econòmic etc.
  • Realitza el projecte de disseny, segons criteris estètics, funcionals i ambientals.
  • Estima el cost de les obres que s'hauran de realitzar i detalla la seqüència dels treballs que es duran a terme.
  • Realitza o encarrega els estudis d'impacte ambiental.
  • Coordina la feina, si és necessari, amb diferents professionals com urbanistes, geògrafs, enginyers civils, agrícoles i forestals, etc.
  • Fa el seguiment del projecte perquè es realitzi conforme a la planificació.
  • Contracta i coordina els proveïdors.
  • Realitza el tancament del projecte.
  • Planteja el desenvolupament sostenible a través de la introducció del turisme en les diferents modalitats: massiu, rural, esportiu i d'aventura, etc.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE