Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Tècnic/a en GIS ambiental

Descripció

Els sistemes d'informació geogràfica (GIS) són programes informàtics que s'utilitzen per emmagatzemar i manipular la informació geogràfica. Faciliten l'anàlisi, la visualització i l'edició de diferents tipus de dades sobre mapes.

El/La tècnic/a en GIS ambiental utilitza un d'aquests programes per al manteniment i la gestió de dades i per a la documentació de tipus ambiental, estudi, caracterització i planificació del medi físic, anàlisi territorial, gestió de recursos naturals, arqueologia i patrimoni històric i cultural, transports i comunicacions, etc. Les diferents dades que es poden integrar poden anar des de la normativa legal amb transposició territorial fins a mapes de cultius, passant per infrastructures de gestió ambiental. D'aquesta manera es poden integrar totes les dades que afecten el medi ambient en un àmbit territorial concret i fer un seguiment dels indicadors, fer simulacions, prospeccions, comparacions, etc.

Tasques

  • Gestiona bases de dades alfanumèriques i de cartografia digital mitjançant programes dissenyats per a la implantació de sistemes d'informació geogràfica, (de tipus Arcinfo, Mapinfo, ArcGis i altres).
  • Incorpora dades ambientals al GIS.
  • Realitza el manteniment de la informació, i l'actualitza de forma continuada.
  • Realitza informes periòdics sobre els indicadors gestionats i sobre la incidència de les mesures implantades en el territori.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE