Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

Responsable de posada en marxa de plantes dessalinitzadores

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

Aquests/tes professionals acostumen a treballar en grans enginyeries especialitzades en la gestió i generació de l'aigua i en la construcció d'infraestructures mediambientals. La seva missió consisteix en fer possible el sorgiment de noves plantes dessalinitzadores, liderant el projecte i supervisant totes les fases compreses entre el disseny de les instal·lacions i la posada en marxa de les mateixes. És un perfil de naturalesa col·laborativa ja que ha de comunicar-se amb els/les encarregats/des de les diferents fases així com amb diferents agents externs. Tanmateix, en molts casos necessitarà gestionar equips de persones al seu càrrec.

Tasques

  • És responsable de la planificació i coordinació de les activitats de posada en marxa de plantes dessaladores per tal d'obtenir el certificat de funcionament d'aquestes.
  • Garanteix els terminis, qualitat i funcionament en les diferents etapes del projecte, fins a l'arrencada d'activitat de la instal·lació. A tal efecte, es desplaçarà in situ a les mateixes fins al final de la seva comesa.
  • Estableix l'abast del projecte determinant especificacions i requeriments, tant de materials com de capital humà a nivell quantitatiu i qualitatiu.
  • Selecciona els/les subcontractistes i porta la interlocució amb el/la client/a, els/les responsables d'obra i d'altres parts implicades. Organitza reunions de seguiment i és responsable que totes les parts entenguin les seves respectives competències.
  • Dirigeix l'equip de posada en marxa. Supervisa la feina i, si s'escau, elabora informes de rendiment dels treballadors.
  • Planifica i du a terme el seguiment de la posada en marxa. Durant el seguiment, documenta tot el procés, registra incidències, avalua els problemes sorgits i proposa millores per solucionar-los.
  • És responsable de la implantació de millores en cas d'haver detectat problemes durant la posada en marxa.
  • Puntualment pot ser requerit/da per realitzar formació a l'equip tècnic implicat.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE