Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

Aquesta ocupació sols existeix en el marc de les grans empreses, ja que es tracta d'un/una professional que té com a missió dirigir als i les caps d'obra de cadascuna de les obres que li són assignades, donant suport pel que fa a la planificació, coordinació i supervisió de les obres, i responsabilitzar-se d'assolir els objectius previstos de cost, temps i qualitat en l'execució d'aquestes obres.

Tasques

Les tasques associades a aquest perfil professional són
  • Estudia i analitza el disseny i el projecte complet de l'obra, per tal de conèixer totes les seves característiques i condicions.
  • Fa d'interlocutor/a i dóna recolzament al o la cap d'obra en les propostes de modificacions significatives (tècnicament i econòmicament) i negocia amb empreses i industrials els pressupostos (existents i nous).
  • Actua de relacions públiques amb les propietats i les direccions facultatives (arquitectes, directors/es tècnics/ques, etc.).
  • Fa d'interlocutor amb el delegat/da i el o la cap d'obra en el anàlisi mensual del seguiment de l'obra, així com la seva planificació.
  • Realitza les adjudicacions dels contractes als diferents industrials, empreses i/o professionals que han d'intervenir en l'obra, i signa els contractes.
  • Signa totes les compres i factures de l'obra.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE