Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

El/la tècnic/a d'elaboració de refrescos és qui realitza les operacions de recepció, emmagatzematge de matèries primeres, elaboració i embotellament de refrescos i aigües de beure envasades, així com l'aplicació dels tractaments posteriors per a la seva conservació, seguint les condicions establertes en els manuals de procediment i qualitat aplicant les bones pràctiques de fabricació i manipulació segons la normativa tècnico-sanitària vigent.

Desenvolupa la seva activitat professional en indústries d'elaboració i envasament de begudes refrescants i/o d'aigües de beguda envasades, o bé en embotelladores d'aigua mineromedicinals.

Aquest/a professional està capacitat/da per desenvolupar processos d'envasament de begudes, manipular la maquinària per a l'elaboració de begudes sense alcohol operar la maquinària embotelladora de begudes, així com realitzar tasques de tractaments d'aigua.

Tasques

  • Controla el procés d'envasament i condicionament de begudes.
  • Rep i controla les matèries primeres i auxiliars necessàries per al procés productiu de refrescos i aigües de beguda envasades i realitza l'emmagatzematge i l'expedició dels productes acabats.
  • Realitza els tractaments físics i fisicoquímics de les matèries primeres, per adaptar-los a les condicions específiques de la producció de refrescos i d'aigües de beguda.
  • Prepara les barreges de bases i concentrats per a l'obtenció de diferents productes que intervenen en l'elaboració de refrescos.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE