Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d'interès.
En continuar la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.
El següent panell us permet personalitzar les vostres preferències de consentiment per a qualsevol tecnologia de seguiment utilitzada per ajudar-nos a aconseguir les característiques i activitats descrites a continuació. Per obtenir més informació sobre com ens ajuden aquests rastrejadors i com funcionen, consulteu la política de cookies. Podeu revisar i modificar les vostres eleccions en qualsevol moment.
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d'interès.
En continuar la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.
Descripció
La funció d'aquest/a professional és cultivar plantes amb tècniques hidropòniques, que es basen en el cultiu de plantes on l'arrel se submergeix en dissolucions d'aigua i de combinacions de sals minerals. Aquest tipus de conreu permet que les plantes adquireixin les propietats químiques necessàries per sobreviure amb millors condicions, i que no assimilarien si es cultivessin en terra.
Tasques
Formació
Més ocupacions amb aquestes titulacions | Cerca més informació sobre la titulació del teu interès
Experiència
Competències Clau
Coneix a fons les competències clau | Accés al diccionari de competències
Interessos
Les persones afins a aquest camp focalitzen el seus interessos professionals en la preservació, millora o restauració del medi ambient (vegetació, fauna, flora), tant en nuclis urbans com en espais naturals. Algunes de les activitats representatives d'aquest camp són la detecció, anàlisi i control d'elements contaminants, la realització de mesures i controls sobre variables climàtiques o mediambientals i la reducció dels efectes nocius de l'activitat humana sobre el medi ambient. El desenvolupament d'aquestes activitats suposa un coneixement de l'entorn, per a la seva planificació i l'explotació, i de la normativa mediambiental.
Més ocupacions amb aquests interessos | Coneix els teus interessos professionals | Glossari d'interessos
Ocupacions relacionades
Assalariat/ada
A destacar
El sector de l'alimentació aglutina el conjunt d'activitats econòmiques vinculades a l'explotació agrària i ramadera per una banda, i a la indústria alimentària i de begudes, per l'altre; totes elles activitats que es caracteritzen per ser processos d'elaboració i transformació de la matèria primera. Aquest sector abasta la totalitat de la producció d'un aliment o beguda, pel que s'hi inclouen des de les activitats més estretament vinculades al sector primari, com són el cultiu agrícola i l'explotació ramadera, fins a les activitats de transformació d'aquests productes, passant per la recerca de nous productes alimentaris i la comercialització especialitzada d'aquests.
01-2006 | | català | principiant
Documents (5 de 6)
07-2024 | | català | avançat
En aquest document es mostren dades per tenir més informació sobre el sector que t'ajudaran en les teves decisions respecte al teu itinerari formatiu-laboral. Aquestes dades s'agrupen en el
Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 07-2024
12-2023 | | català | principiant
Informe sectorial que dóna a conèixer els punts clau del sector així com les principals tendències, consolidades i emergents, d'aquest sector econòmic, tant en l'àmbit d'activitat, com dels perfils
Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 12-2023
08-2023 | | català | avançat
Informe breu que ens explica l'evolució del sector cap a un model d'alimentació més sostenible i respectuós amb el medi ambient. També ens parla de com l'alimentació sostenible modificarà
Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 08-2023
10-2022 | | català | principiant
Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el
Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 10-2022
11-2019 | | català | principiant
En aquest mapa conceptual podràs consultar el contingut parlat a la jornada sectorial de la Indústria 4.0, i a part, descobrir i navegar per documents relacionats amb aquest sector.
Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 11-2019
Videos Relacionats (2 de 2)
Jordi Valls, director general de Mercabarna ens comenta l'aposta que fa el sector de l'alimentació per les ocupacions implicades en la transició bio, tant des de l'explotació agrària, com des de l'àmbit logístic. Els perfils tradicionals continuaran sent demandats, però també sorgiran nous perfils vinculats a la tecnologia alimentària i a la traçabilitat i certificació de producte.
Maria Vilella, investigadora d'IRTA, Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries ens parla dels professionals dedicats a la qualitat alimentària, quines són les noves tendències dins aquest àmbit i quins són els perfils demandats.
Enllaços d'interès (5 de 11)
27-05-2024 | | català | avançat
Dins del web del Departament d'acció climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya trobaràs informació d'interès relativa a aquests sectors i a les activitats que s'hi
Data de publicació: 27-05-2024
23-05-2024 | | català | principiant
L'Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) és un organisme autònom adscrit al Departament de Salut, que té com a finalitat aconseguir el màxim grau de seguretat alimentària a Catalunya
Data de publicació: 23-05-2024
23-05-2024 | | català | avançat
L'organització Alimentaria Exhibitions, joint venture entre Fira de Barcelona i Reed Exhibitions, presenta fires del sector de l'alimentació, la restauració, el comerç internacional i sobre les tendències que marquen
Data de publicació: 23-05-2024
23-05-2024 | | català | principiant
El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) és una corporació de dret públic amb personalitat jurídica pròpia. Aquest òrgan està tutelat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació
Data de publicació: 23-05-2024
10-01-2024 | | català | principiant
El sector Alimentació, ha passat per diferents processos i fites a nivell de transformació en les darreres dècades, que han impactat als i les professionals i els han demanat
Autor: Barcelona Activa
Data de publicació: 10-01-2024
https://treball.barcelonactiva.cat/infografies/cat/timeline/alimentacio.html
Accés a les OCUPACIONS del SECTOR:
Alimentació
© Barcelona Activa 2023
Centre per al desenvolupament professional Porta22
Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball
De dilluns a divendres de 9 a 18 h