Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Sectors

Accedeix a tots els sectors econòmics

Hàbitat i Serveis Urbans: Construcció i rehabilitació d'obres d'edificis

La construcció i rehabilitació d'obres i edificis constitueix un dels subsectors econòmics més tradicionals i, alhora, més complexos, heterogenis i sensibles a les dinàmiques de l'economia actual. En el sector de la construcció conviuen professionals amb diferent nivell i àmbit d'especialització, així hi podem trobar des de artesans especialitzats fins a professionals que donen resposta a noves tendències en construcció com poden ser la incorporació d'elements de sostenibilitat o TIC a la construcció.

Documents (5 de 5)

Focus sectorial: Mobilitat sostenible

08-02-2024 | | català | avançat

Breu informe on ens explica la evolució del sector cap a un model més sostenible. També de l'impacte en el sector i la creació de nous perfils professionals.

Breu informe on ens explica la evolució del sector cap a un model més sostenible. També de l'impacte en el sector i la creació de nous perfils professionals.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 08-02-2024

Obrir

Focus sectorial: Smart cities

08-02-2024 | | català | avançat

Breu informe que ens parla d'un nou model de gestió urbana: les ciutats intel·ligents. També ens detalla els nous perfils professionals que demanarà el mercat de treball.

Breu informe que ens parla d'un nou model de gestió urbana: les ciutats intel·ligents. També ens detalla els nous perfils professionals que demanarà el mercat de treball.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 08-02-2024

Obrir

Informe Sectorial: Hàbitat i Serveis Urbans

23-12-2023 | | català | principiant

Informe sectorial que dóna a conèixer els punts clau del sector així com les principals tendències, consolidades i emergents, d'aquest sector econòmic, tant en l'àmbit d'activitat, com dels perfils

Informe sectorial que dóna a conèixer els punts clau del sector així com les principals tendències, consolidades i emergents, d'aquest sector econòmic, tant en l'àmbit d'activitat, com dels perfils professionals i l'escenari de futur.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 23-12-2023

Obrir

Focus sectorial: Construcció sostenible

04-08-2023 | | català | avançat

Informe curt que ens parla de la importància de la construcció sostenible, dins un marc global que inclou la visió del cicle de vida dels materias. També ens detalla

Informe curt que ens parla de la importància de la construcció sostenible, dins un marc global que inclou la visió del cicle de vida dels materias. També ens detalla el que es demanarà als professionals de la construcció sostenible i quines són les professions implicades.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 04-08-2023

Obrir

Compendi de recursos per a la recerca de feina al sector Hàbitat i Serveis Urbans

19-10-2022 | | català | principiant

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el sector Hàbitat i Serveis Urbans amb tots els recursos que et poden ser d'utilitat: portals d'ocupació, empreses de selecció, directoris d'empresa, etc. Així com consells per orientar la teva recerca de feina en aquest sector.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 19-10-2022

Obrir

Videos Relacionats (3 de 3)

Testimoni sectorial: Francesc Ribera

Francesc Ribera, gerent del clúster d'energia eficient de Catalunya, ens comenta la importància de l'economia verda i circular en el futur del sector, com transformarà la tasca dels i les professionals que s'h dediquen i quines noves competències els demandarà.

Testimoni sectorial: Isabel Valle

Isabel Valle, responsable comercial de la Fundació Laboral de la construcció a Catalunya ens parla sobre la importància de la renovació de la construcció en el futur del sector i com transformarà la tasca dels i les professionals que s'hi dediquin.

Jornada sectorial: Fabricació Digital i Impressió 3D

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre els i les professionals i empreses participants a la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial de la Fabricació Digital i la Impressió 3D en el futur de l'ocupació.

Enllaços d'interès (5 de 11)

Infografia Hàbitat i Serveis Urbans: Ecosistema del sector

11-01-2024 | | català | principiant

Centres formatius, clústers de referència, gremis, col·legis, projectes de ciutat... Tot això i molt més en aquesta infografia que et permetrà conèixer a fons l'ecosistema que configura el sector

Centres formatius, clústers de referència, gremis, col·legis, projectes de ciutat... Tot això i molt més en aquesta infografia que et permetrà conèixer a fons l'ecosistema que configura el sector de l'Hàbitat i Serveis urbans a la ciutat.

Autor: Barcelona Activa
Data de publicació: 11-01-2024

https://treball.barcelonactiva.cat/infografies/cat/ecosistema/habitat-i-serveis-urbans.html

Infografia Hàbitat i Serveis Urbans: Evolució i canvi tecnològic

10-01-2024 | | català | principiant

El sector Hàbitat i serveis Urbans ha passat per diferents processos i fites a nivell de transformació en les darreres dècades, que han impactat als i les professionals i

El sector Hàbitat i serveis Urbans ha passat per diferents processos i fites a nivell de transformació en les darreres dècades, que han impactat als i les professionals i els han demanat noves competències i coneixements. T'expliquem quins han estat aquests canvis i fem una mirada al futur del sector.

Autor: Barcelona Activa
Data de publicació: 10-01-2024

https://treball.barcelonactiva.cat/infografies/cat/timeline/habitat-i-serveis-urbans.html

Infografia Hàbitat i Serveis Urbans: Formació i ocupació

07-12-2022 | | català | principiant

En aquesta infografia podràs consultar quines són les formacions que et permetran accedir al sector de l'Hàbitat i Serveis Urbans, algunes de les ocupacions més destacades i què valora

En aquesta infografia podràs consultar quines són les formacions que et permetran accedir al sector de l'Hàbitat i Serveis Urbans, algunes de les ocupacions més destacades i què valora i demanda especialment el sector.

Autor: Barcelona Activa
Data de publicació: 05-12-2022

https://treball.barcelonactiva.cat/infografies/cat/sector/habitat-i-serveis-urbans.html

Observatorio Industral de la Construcción

23-06-2021 | | castellà | principiant

El sector de la construcció es troba davant nous escenaris i reptes excepcionals que haurà de superar per a poder continuar realitzant la seva labor. L'Observatori de la Construcció

El sector de la construcció es troba davant nous escenaris i reptes excepcionals que haurà de superar per a poder continuar realitzant la seva labor. L'Observatori de la Construcció és un instrument d'observació i anàlisi que permeti acostar-nos a les necessitats de treballadors/es i empreses. Té com a finalitat ser un espai de debat, intercanvi i reflexió amb els agents socials, institucions, organismes i qualsevol grup d'interès del sector de la Construcció, per a ser un punt de trobada dels p...

Data de publicació: 22-06-2021

https://www.observatoriodelaconstruccion.com/

Indicadors laborals del sector Construcció a Barcelona 2016

09-05-2021 | | català | principiant

Infografia que presenta les principals dades del sector Construcció l'any 2016, on s'hi analitzen el perfil de la contractació, els salaris mitjans, evolució del sector, entre d'altres. El document

Infografia que presenta les principals dades del sector Construcció l'any 2016, on s'hi analitzen el perfil de la contractació, els salaris mitjans, evolució del sector, entre d'altres. El document ha estat elaborat pel Departament d'Estudis de la Gerència de Política Econòmica i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Barcelona a partir de dades del Departament d'Estadística de l'Ajuntament.

Data de publicació: 01-06-2017

https://infogr.am/indicadors_laborals_del_sector_de_la_construccio_a_Barcelona_2016

Veure més enllaços

Accés a les OCUPACIONS del SECTOR
Hàbitat i Serveis Urbans

Construcció i rehabilitació d'obres d'edificis


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE