Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Sectors

Accedeix a tots els sectors econòmics

Indústria manufacturera i 4.0.: R+D+I Industrial

La recerca i la innovació són claus per fer avançar el sistema industrial com activitat econòmica. Aquest sector recull les investigacions destinades a millorar la producció industrial i té com a objectiu combinar l'eficiència del procés amb la qualitat en els productes resultants, a través de diferents vies: el disseny, el desenvolupament de materials i productes resultats i les millores dins el propi procés industrial.

Documents (5 de 17)

Mapa conceptual Indústria 4.0

12-11-2019 | | català | principiant

En aquest mapa conceptual podràs consultar el contingut parlat a la jornada sectorial de la Indústria 4.0, i a part, descobrir i navegar per documents relacionats amb aquest sector.

En aquest mapa conceptual podràs consultar el contingut parlat a la jornada sectorial de la Indústria 4.0, i a part, descobrir i navegar per documents relacionats amb aquest sector.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 12-11-2019

Obrir

Ocupacions més demandades al sector de l'Automoció

15-11-2015 | | català | avançat

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades en el sector de l'Automoció, a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades en el sector de l'Automoció, a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna a conèixer les principals tendències del sector i el seu impacte en els perfils professionals requerits i les competències més valorades.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 15-11-2015

Obrir

Ocupacions més demandades al Mercat de Treball. Informe Global 2015

01-11-2015 | | català | avançat

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna a conèixer les principals tendències dels sectors i el seu impacte en els perfils professionals requerits i les competències més valorades.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 01-11-2015

Obrir

Recursos per a la Recerca de Feina al Sector Aeroespacial

29-10-2015 | | català | avançat

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el sector Aeroespacial amb tots els recursos que et poden ser d'utilitat: portals d'ocupació, empreses de selecció, directoris d'empresa, etc. Així com consells per orientar la teva recerca de feina en aquest sector.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 29-10-2015

Obrir

Impacte i potencial de la impressió 3D en l'ocupació

15-10-2015 | | català | principiant

La impressió 3D destaca pel seu caràcter innovador, el seu fàcil accés i la seva capacitat per a fomentar la cohesió social, l'economia col·laborativa i un model de producció

La impressió 3D destaca pel seu caràcter innovador, el seu fàcil accés i la seva capacitat per a fomentar la cohesió social, l'economia col·laborativa i un model de producció més local i sostenible. Amb aquest informe elaborat des de Barcelona Activa amb la col·laboració de Bax & Willems t'apropem a descobrir la impressió 3D, les seves aplicacions en múltiples sectors, així com el seu potencial i impacte en diversos perfils professionals.

Data d'edició: 15-10-2015

Obrir

Veure més documents

Videos Relacionats (3 de 3)

Vídeo testimoni Xavier Pi: Indústria 4.0

Xavier Pi, membre de la Comissió Industria 4.0 i codirector del Màster en Indústria 4.0 a la UPC, ens parla sobre el potencial de la indústria 4.0 en el futur de l'ocupació a la ciutat de Barcelona.

Jornada sectorial: Fabricació Digital i Impressió 3D

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre els i les professionals i empreses participants a la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial de la Fabricació Digital i la Impressió 3D en el futur de l'ocupació.

Jornada sectorial: Indústria 4.0

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre professionals i empreses participants a la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial de la Indústria 4.0 en el futur de l'ocupació.

Enllaços d'interès (5 de 18)

Indicadors laborals de la Indústria 4.0

04-12-2020 | | català | principiant

Pràctica Infografia amb les dades més rellevants de la Indústria 4.0 a l'àmbit Metropolità de Barcelona, 2018. Elaborat pel Departament d'Estudis de la Gerència de Política Econòmica i Desenvolupament

Pràctica Infografia amb les dades més rellevants de la Indústria 4.0 a l'àmbit Metropolità de Barcelona, 2018. Elaborat pel Departament d'Estudis de la Gerència de Política Econòmica i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Barcelona

Data de publicació: 02-10-2019

https://infogram.com/industria-40-2019-1h9j6q11qx7v4gz?live

AITEX - Instituto Tecnológico Textil

28-05-2020 | | castellà | avançat

Institut tecnològic promogut per la Generalitat Valenciana. Aitex és centre de referència en investigació, innovació i serveis tècnics avançats per al sector tèxtil. El portal inclou informació exhaustiva sobre

Institut tecnològic promogut per la Generalitat Valenciana. Aitex és centre de referència en investigació, innovació i serveis tècnics avançats per al sector tèxtil. El portal inclou informació exhaustiva sobre les darreres novetats del sector i els principals projectes en I D i, així com una revista on-line anomenada Textil.

http://www.aitex.es/

Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees

28-05-2020 | | anglés | avançat

ACTE, Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees, va ser fundada a Portugal, en 1991, per sis municipis i actualment és una de les primeres associacions d'autoritats locals a nivell europeu.

ACTE, Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees, va ser fundada a Portugal, en 1991, per sis municipis i actualment és una de les primeres associacions d'autoritats locals a nivell europeu. ACTE té com fi fundacional el de representar i defensar els interessos de les col·lectivitats territorials i organismes adherents que representen als territoris amb presència dels sectors tèxtil, confecció, pell, calçat i complements de moda.

http://www.acte.net/

CITYC. Centro de Información Textil y de la Confección

28-05-2020 | | castellà | avançat

Portal que ofereix informació i enllaços diversos sobre el sector: les principals xifres sobre l'activitat econòmica i l'ocupació del sector a nivell estatal, associacions tèxtils, una relació de les

Portal que ofereix informació i enllaços diversos sobre el sector: les principals xifres sobre l'activitat econòmica i l'ocupació del sector a nivell estatal, associacions tèxtils, una relació de les publicacions més recents, i un butlletí editat per la pròpia entitat.

http://cityc.es/

Consejo Intertextil Español

28-05-2020 | | castellà | avançat

El Consejo Intertextil Espanyol constitueix l'organisme superior de coordinació i representació, a l'àmbit estatal, de les diverses entitats tèxtils. Al portal del Consejo Intertextil es pot obtenir informació sobre

El Consejo Intertextil Espanyol constitueix l'organisme superior de coordinació i representació, a l'àmbit estatal, de les diverses entitats tèxtils. Al portal del Consejo Intertextil es pot obtenir informació sobre diverses activitats i jornades relacionades amb el sector tèxtil, notícies d'actualitat i un taulell d'anuncis amb ofertes i demandes laborals.

http://www.consejointertextil.com/

Veure més enllaços

Accés a les OCUPACIONS del SECTOR
Indústria manufacturera i 4.0.

R+D+I Industrial

Infografia Indústria 4.0
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE