Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

El modelador ALIAS confecciona els models gràfics i fa la simulació de prototips referents a projectes industrials prèviament a la fabricació física del producte. A través de la modelització tridimensional i, si es desitja, l'animació, es podran visualitzar els prototips per a determinar els materials, propietats formals o acabaments dels elements interiors que siguin més adequats o bé es podran preveure possibles dificultats en la cadena de producció que es corregiran gràcies a les aplicacions d'aquest software i els models gràfics que en resulten. Quan es finalitza aquest procés, es podrà enviar la geometria al sistema de CAM.

Tasques

Aquest professional realitza tasques relacionades amb la utilització de les diferents aplicacions del software. Principalment, el modelador s'ocupa de les tasques següents:
  • Transforma l'sketch en un model gràfic tridimensional; per aconseguir-ho, en defineix el volum i les proporcions de les superfícies.
  • Visualitza la geometria aplicant textures i llums diferents, permetent definir el tractament superficial a què s'haurà de sotmetre el prototip. Al tenir en compte la textura i la llum, aquesta aplicació del software resulta molt útil per a aquest professional a l'hora de crear la darrera presentació fotorealista.
  • Amb vista a la presentació del disseny, fa servir l'aplicació d'animació per generar un vídeo amb vista a la presentació del disseny.
  • Elabora, si s'escau, els plànols de seccions, les isometries, etc.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE