Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Tècnic/a en desenvolupament de productes electrònics.
Tècnic/a en prototips electrònics.

Descripció

El/La tècnic/a en electrònica realitza el disseny o el desenvolupament de petites targetes i productes electrònics senzills fets a mida (analògics i digitals), especialment per a equips de comunicacions per satèl·lit i de transmissió.

A més a més, s'encarrega del manteniment d'equips electrònics i de la realització i l'assaig de prototips electrònics.

Tasques

  • Desenvolupa i, en alguns casos, dissenya petites targetes i equips electrònics senzills. Poden ser productes electrònics analògics, digitals o microprogramables. Els equips electrònics que han d'anar en els equips de comunicacions per satèl·lits han de dissenyar-se en termes de redundància, si falla alguna cosa s'ha d'haver pensat un sistema alternatiu de funcionament.
  • Participa en la fabricació i la posada a punt dels prototips electrònicsrespectant sempre la qualitat i la fiabilitat exigides, així com els costos acordats. Es tracta d'un entorn, el de l'espai, en el que la fiabilitat és un requisit essencial.
  • Realitza el manteniment d'equips electrònics professionals amb l'ajuda dels mitjans i les tècniques de manteniment apropiats.
  • Aplica el control de qualitat als productes electrònics i de laboratori destinats al manteniment d'equips electrònics industrials.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE