Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Tècnic/a en desenvolupament de productes electrònics.
Tècnic/a en prototips electrònics.

Descripció

El/La tècnic/a en electrònica realitza el disseny o el desenvolupament de petites targetes i productes electrònics senzills fets a mida (analògics i digitals), especialment per a equips de comunicacions per satèl·lit i de transmissió.

A més a més, s'encarrega del manteniment d'equips electrònics i de la realització i l'assaig de prototips electrònics.

Tasques

  • Desenvolupa i, en alguns casos, dissenya petites targetes i equips electrònics senzills. Poden ser productes electrònics analògics, digitals o microprogramables. Els equips electrònics que han d'anar en els equips de comunicacions per satèl·lits han de dissenyar-se en termes de redundància, si falla alguna cosa s'ha d'haver pensat un sistema alternatiu de funcionament.
  • Participa en la fabricació i la posada a punt dels prototips electrònicsrespectant sempre la qualitat i la fiabilitat exigides, així com els costos acordats. Es tracta d'un entorn, el de l'espai, en el que la fiabilitat és un requisit essencial.
  • Realitza el manteniment d'equips electrònics professionals amb l'ajuda dels mitjans i les tècniques de manteniment apropiats.
  • Aplica el control de qualitat als productes electrònics i de laboratori destinats al manteniment d'equips electrònics industrials.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE