Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

Les principals empreses fabricants de vehicles han apostat per la fabricació de vehicles impulsats per energia elèctrica. La decisió de fabricar vehicles elèctrics està propiciant l'aparició de tècnics/ques especialistes en aquests tipus de vehicle. Per exemple, l'enginyer/a electrònic/a d'automoció per al segment de fabricació de vehicles elèctrics, ja que aquest tipus de vehicles es mouen per la generació de l'energia elèctrica a partir d'elements elèctrics i electrònics.

És important la cooperació amb els diversos departaments de l'empresa. La novetat de la fabricació en sèrie de vehicles elèctrics comporta que les tasques de l'enginyer/a electrònic/a d'automoció estiguin lligades tant a una activitat de recerca com de projecció del producte. Per tant, és probable que les seves tasques variïn a mesura que la tecnologia en la fabricació de vehicles elèctrics vagi progressant.

Tasques

Entre les tasques a desenvolupar per aquest perfil, destaquen les següents:
  • Intervé en la part electrònica dels projectes de fabricació dels vehicles.
  • Participa en el disseny, projecció, fabricació i comprovació de prototipus.
  • Valida els diferents components electrònics del vehicle.
  • Estudia nous components electrònics pel vehicle.
  • Participa en el procés de fabricació.
  • Manté contactes amb centres tecnològics i enginyeries que desenvolupen o puguin desenvolupar. tecnologia relacionada amb el vehicle elèctric.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE